BMW X4 Concept (2013)-picture-video.

Κάθε νέο μοντέλο BMW X είναι ένας πρωτοπόρος. Πράγματι, η παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου μοντέλου BMW X (η BMW X5), το 1999 είδε την κλήση του BMW Group σε λειτουργία το Sports Activity Vehicle (SAV) τμήμα - εκείνη στην οποία τα μοντέλα BMW X παραμένουν οι ηγέτες της αγοράς. Η BMW X3 και BMW X1 ήταν επίσης οι πρώτοι SAVs στην κατηγορία τους
και να συνεχίσουν να δίνουν τον τόνο μεταξύ τους αντιπάλους τους σήμερα. Η εξέλιξη αυτή πήρε μια νέα διάσταση Μάιο του 2008 με την εισαγωγή της BMW X6 - το πρώτο Sports Activity Coupe (SAC). Αυτό ακόμα μοναδική ιδέα συγκέντρωσε τα τραχιά εμφάνιση ενός μοντέλου BMW X με τη συναισθηματική αύρα και τον σπορ χαρακτήρα ενός Coupe της BMW για πρώτη φορά. Η διαχρονική δημοτικότητα του πρώτου SAC της BMW επιβεβαιώνεται από σταθερά υψηλά ποσοστά πωλήσεων. Η σύντομη ιστορία της σειράς BMW X είναι ήδη επιτυχημένη. Από το πρώτο μοντέλο BMW X ανέβηκε στη σκηνή, ο μέσος όρος των πωλήσεων σε όλη την BMW X line-up έχει προχωρήσει σε σταθερή ανοδική καμπύλη: ένα στα τέσσερα καινούργια αυτοκίνητα της BMW είναι πλέον ένα μοντέλο BMW X.
Με το Concept BMW X4, το BMW Group προσφέρει μια προεπισκόπηση για το μέλλον της οικογένειας BMW X. Παίρνει τίποτα περισσότερο από μια πρώτη ματιά για να δείτε πόσο ομαλά οι ιδιότητες ενός μοντέλου BMW X μπορούν να συνδυάσουν με τα γονίδια ενός Coupe της BMW. Η νέα αθλητική δραστηριότητα έννοια Coupe της BMW είναι έτοιμη να συνεχίσει την ιστορία επιτυχίας της BMW X6 σε μια νέα κατηγορία οχημάτων. Εντυπωσιακές αναλογίες, σφιχτό περιγράμματα και πολλές υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες παράγουν ένα ασυναγώνιστο προϊόν χαρακτήρα γεμάτο συναισθηματική απήχηση, το δυναμισμό και την ανθεκτικότητά που θα περίμενε κανείς από ένα μοντέλο BMW X, ενώ την ίδια στιγμή κρατώντας την υπόσχεση του εξαιρετική απόδοση και την οδήγηση δυναμική. Όλα αυτά μπορεί να βιώσει όταν η BMW X4 μοντέλο παραγωγής κυλά έξω από το εργοστάσιο για λανσάρισμά του στην αγορά, που έχει προγραμματιστεί για το νωρίτερο το 2014. Η δεύτερη Σπορ Coupe Δραστηριότητα στην γκάμα μοντέλων της μάρκας θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg στις ΗΠΑ, το κέντρο αρμοδιότητα για τα μοντέλα BMW X η οποία παράγει επίσης το BMW X5, BMW X6 και BMW X3.















phgh    Δείτε Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...