Τα προεκλογικά σποτ των γαλάζιων υποψηφίων (Φωτό+Βίντεο)

Στη μάχη έχουν ριχτεί οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, με τα πρώτα προεκλογικά σποτ να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Όλοι, πλην του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα τα σποτ με τα οποία φιλοδοξούν να πείσουν τους ψηφοφόρους της γαλάζιας παράταξης να τους στηρίξουν.


Στο youtube κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες το πρώτο σποτ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Κυρίαρχο ρόλο στο βίντεο παίζει το hastag #v, το οποίο χρησιμοποιείται για την προώθηση συνθημάτων υπέρ του κ. Μεϊμαράκη, στην κούρσα για τον θώκο.

Στο σποτ κυριαρχεί το σήμα της νίκης το οποίο παραπέμπει και στο λατινικό γράμμα V, από το οποίο ξεκινάει το «Vaggelis».
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Επίσης, το πρώτο προεκλογικό του σποτ ως υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ανέβασε στο διαδίκτυο ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Τις βρήκε, τις βρήκε» φωνάζει ο νεαρός πρωταγωνιστής του σποτ, το οποίο εμπεριέχει αρκετή δόση χιούμορ, αναφερόμενος στις 50 υπογραφές που κατάφερε να συλλέξει ο κ. Γεωργιάδης για να καταθέσει την υποψηφιότητά του. Από το σποτ δεν θα μπορούσε να λείπει η… επική κούρσα του, προκειμένου να προλάβει την προθεσμία: Επίσης, το πρώτο προεκλογικό του σποτ ως υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ανέβασε στο διαδίκτυο ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Τις βρήκε, τις βρήκε» φωνάζει ο νεαρός πρωταγωνιστής του σποτ, το οποίο εμπεριέχει αρκετή δόση χιούμορ, αναφερόμενος στις 50 υπογραφές που κατάφερε να συλλέξει ο κ. Γεωργιάδης για να καταθέσει την υποψηφιότητά του. Από το σποτ δεν θα μπορούσε να λείπει η… επική κούρσα του, προκειμένου να προλάβει την προθεσμία:





Παράλληλα, στη δημοσιότητα έδωσε το πρώτο προεκλογικό του σποτ και ο Απόστολος Τζιτζικώστας. «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία» λέει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην αρχή του προεκλογικού του σποτ, για το οποίο χρησιμοποιήθηκαν εικόνες από τα εγκαίνια των γραφείων της Αθήνας. «Τολμάμε. Αλλάζουμε. Κερδίζουμε» είναι το βασικό προεκλογικό μήνυμα του κ. Τζιτζικώστα. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...