Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2016

Δείτε ποιες εταιρείες βρίσκονται στην κορυφή και σε τί ξεχωρίζουν.
Η κορυφαία αεροπορική ιστοσελίδα Skytrax ανέδειξε τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2016.
Η κατάταξη προέκυψε με βάση τις εντυπώσεις των 19,2 εκατ. επιβατών από 104 διαφορετικές χώρες από τη διαδικασία αποβίβασης, την άνεση του καθίσματος έως και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Παρακάτω ακολουθούν οι δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες της χρονιάς:


1. EMIRATES

 Χαρακτηριστικά: Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, η Emirates με έδρα το Ντουμπάι έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο πολυτελής αεροπορικές εταιρείες μεγάλων αποστάσεων του κόσμου. Το σύστημα ψυχαγωγίας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία επιλογών βίντεο και μουσικής, ενώ οι επιβάτες μπορούν ακόμη και να παρακολουθήσουν ζωντανές τηλεοπτικές και αθλητικές εκδηλώσεις στο αεροσκάφος. 

 Για το λόγο αυτό άλλωστε τα τελευταία 12 χρόνια, η Emirates λαμβάνει τον τίτλο της αεροπορικής εταιρείας με την Καλύτερη Ψυχαγωγία εν ώρα πτήσης από τη Skytrax.

2. QATAR AIRWAYS

 Χαρακτηριστικά: Η Qatar Airways υποχώρησε κατά μια θέση σε σχέση με την περσινή χρονιά, ωστόσο έλαβε επαίνους για την άνεση και την ψυχαγωγία που παρέχει στους επιβάτες της εν ώρα πτήσης. Ακόμη, η εταιρεία έλαβε το βραβείο της Καλύτερης Business Class θέσης και του Καλύτερου Business Class Lounge. Η Qatar συνδέεται με 125 προορισμούς σε όλον τον κόσμο, ενώ σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε 50 νέες κατευθύνεις, μεταξύ των οποίων είναι το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και το Ντάλας.

 

3. SINGAPORE AIRLINES

 Χαρακτηριστικά: Η Singapore Airlines διακρίνεται για την άψογη εξυπηρέτηση των επιβατών, καθώς και για την ψυχαγωγία που προσφέρει εν ώρα πτήσης, αλλά και για άλλες υπηρεσίες που κάνουν το ταξίδι πιο ευχάριστο ακόμη και στην οικονομική θέση. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Changi International Airport, μια από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στον κόσμο αλλά και το καλύτερο αεροδρόμιο παγκοσμίως, σύμφωνα με τη Skytrax, η οποία την κατατάσσει σε αυτή τη θέση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η αεροπορική εταιρεία έλαβε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ασία και της Καλύτερης Business Class Θέσης.

 

4. CATHAY PACIFIC AIRWAYS

 

Θέση στην περσινή κατάταξη: 3η
Χαρακτηριστικά: Με έδρα το Χονγκ Κονγκ, η Cathay Pacific Airways διατηρείται για μια ακόμη χρονιά στη θέση του καλύτερου αερομεταφορέα του Ειρηνικού. Οι επιθεωρητές της Skytrax ψήφισαν την κινεζική αεροπορική εταιρεία για την άνεση του καθίσματος, την ποιότητα των υπηρεσιών και την ψυχαγωγία εν ώρα πτήσης.

5. ALL NIPPON AIRWAYS

 

Θέση στην περσινή κατάταξη: 7η
Χαρακτηριστικά: Η All Nippon Airways είναι ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας της Ιαπωνίας, διαθέτοντας τους μεγαλύτερους στόλους Boeing 787 Dreamlines. Η ιαπωνική εταιρεία έλαβε υψηλούς επαίνους από τη Skytrax σε όλους τους τομείς, με άψογη βαθμολογία για την καθαριότητα, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες της. Η All Nippon ακόμη έλαβε τον τίτλο για τις Καλύτερες Υπηρεσίες Αεροδρομίου καθώς και για το Καλύτερο Προσωπικό Υπηρεσίας στην Ασία.

6. ETIHAD AIRWAYS

 

Θέση στην περσινή κατάταξη: 6η
Χαρακτηριστικά: Με έδρα το Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways είναι ο κύριος αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με τα Airbus και τα Boeing της να ταξιδεύουν σε πάνω από 100 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το επιβατικό κοινό για τις υπερπολυτελής σουίτες στις Business και τις First Class θέσεις των αεροσκαφών της, ενώ για το 2016 έλαβε τον τίτλο της Καλύτερης Πρώτης Θέσης παγκοσμίως και του καλύτερου Catering εν ώρα πτήσης.

7. TURKISH AIRLINES

 

Θέση στην περσινή κατάταξη: 4η
Χαρακτηριστικά: Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας με κύριο κόμβο το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Η τουρκική αεροπορική εταιρεία πετά σε πάνω από 100 χώρες και περισσότερες από 200 πόλεις του κόσμου. Ακόμη, η Turkish έλαβε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη, ενώ διακρίθηκε για το καλύτερο  catering και lounge στη Business Class.

8. EVA AIR

 

Θέση στην περσινή κατάταξη: 9η
Χαρακτηριστικά: Η EVA Air με έδρα την Ταϊπέι ιδρύθηκε το 1989 και είναι παρακλάδι του παγκόσμιου γίγαντα ναυτιλίας, Evergreen Group. H αεροπορική εταιρεία διακρίνεται για την Premium Economy καμπίνα που προσφέρει στους επιβάτες της, ενώ έλαβε τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον Ειρηνικό κόσμο.

9. QANTAS

 

Θέση στην περσινή κατάταξη: 10η
Χαρακτηριστικά: Παρά τις σοβαρές οικονομικές αποτυχίες των τελευταίων ετών, η ποιότητα των υπηρεσιών της Qantas παραμένει σταθερή. Η αεροπορική εταιρεία με έδρα την Αυστραλία έλαβε έπαινο για την ισχυρή εξυπηρέτηση των πελατών της και την ψυχαγωγία που παρέχει εν ώρα πτήσης.

10. LUFTHASA

 

Θέση στην περσινή κατάταξη: 12η
Χαρακτηριστικά: Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, παρόλο που έχει υποστεί σημαντικές περικοπές στον προϋπολογισμό και σε διάφορα εργασιακά θέματα. Ωστόσο, η άψογη εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα την καθιστούν έναν εξαιρετικό αερομεταφορέα. Εκτός από τον τίτλο της δέκατης καλύτερης αεροπορικής εταιρείας, η Lufthansa βραβεύτηκε με τον τίτλο της καλύτερης διατλαντικής εταιρείας και της καλύτερης εταιρείας στη Δυτική Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...