Μητσοτάκης: Ο Πικραμμένος επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ - Ο Μαρκουλάκης στη τιμητική θέση

Ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι στην τιμητική τελευταία θέση του Επικρατείας τοποθετείται ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Αναγκαία η κοινή εθνική γραμμή στα Ελληνοτουρκικά

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης κοινής εθνικής γραμμής, σε συνεννόηση με τη Λευκωσία.
Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι τα τεκταινόμενα στη Κύπρο αφορούν άμεσα την ΕΕ, καθώς η κοινή ευρωπαϊκή πολιτική στον τομέα της ενέργειας περιλαμβάνει την αξιοποίηση των κοιτασμάτων και της ενεργειακής οδού της ανατολικής Μεσογείου.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα θέσει τα ζητήματα αυτά στην γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, στο πλαίσιο της συνόδου του ΕΛΚ.
Αναφορικά με τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ από τον Πρωθυπουργό, έκανε λόγο για επικοινωνιακή διαχείριση. Σημείωσε ότι η χώρα έχει συμμαχίες εδώ και χρόνια και επέκρινε τον κ. Τσίπρα για υπερδραματοποίηση της κατάστασης. "Αν υπήρχε κάτι καινούργιο θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να έχει ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ανέφερε ".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...