Vucic: Αυτό είναι το ευχαριστώ μας για όλα όσα κάναμε για τα Σκόπια

 «Είναι ευγνωμοσύνη για όλα όσα κάναμε για τα Σκόπια», δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σχολιάζοντας τη συνυποστηρίξη της πΓΔΜ στο ψήφισμα για τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα στον ΟΗΕ, ως προσωπική απόφαση του επικεφαλής της διπλωματίας Οσμάνι. Είναι μια γερμανική ιδέα, που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ και όλους τους άλλους. Βρήκαν επίσης τη Ρουάντα, βρήκαν επίσης τη Νέα Ζηλανδία και τη Χιλή. Βρήκαν επίσης αρκετές χώρες που ήταν πάντα χορηγοί τέτοιων έργων, όπως η Μαλαισία και η Ιορδανία. 

Σε αυτά προστίθεται και η Μακεδονία, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη φιλοσοφία εκεί. Τους ευχαριστώ για αυτό, υποθέτω ότι είναι ένα ευχαριστώ για όσα κάναμε για τα Σκόπια. Είδα και την Αυστρία εδώ, τίποτα περίεργο αν αναλογιστούμε όλα αυτά που κάνει η Σάλενμπεργκ εναντίον της χώρας μας, είπε ο Βούτσιτς σε guest εμφάνιση στο ημερολόγιο του TV Pink.

Πρόσθεσε ότι κάτι που είναι στη δικαιοδοσία του Συμβουλίου Ασφαλείας έχει μεταφερθεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. - Γνώριζαν ότι οι Ρώσοι και οι Κινέζοι θα έβαζαν βέτο και γι' αυτό πάνε τώρα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, γιατί περιμένουν σίγουρη πλειοψηφία και θέλουν να δώσουν πλήγμα στους Σέρβους και τη Σερβία.

..

see more


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...