«Τα σπουδαία πράγματα έρχονται σε μικρές παρτίδες», είναι το μότο του
ζυθολόγου και brewmaster, Βασίλη Στεργίου, το οποίο και αναφέρεται και
στο site της ιδιαίτερης μικροζυθοποιίας Βάρης.
«Ο σκοπός είναι να δώσουμε μια παραδοσιακή διάσταση αλλά, κυρίως, να τονίσουμε ότι το προϊόν μας είναι χειροποίητο, φρέσκο και κυρίως τοπικό!», λέει ο ίδιος.
«Ο σκοπός είναι να δώσουμε μια παραδοσιακή διάσταση αλλά, κυρίως, να τονίσουμε ότι το προϊόν μας είναι χειροποίητο, φρέσκο και κυρίως τοπικό!», λέει ο ίδιος.