Σε δεινή κατάσταση βρίσκονται οι ζυθοποιίες του Βελγίου, οι οποίες
έχουν πληγεί μετά την απαγόρευση που επιβλήθηκε και το κλείσιμο
εστιατορίων και καταστημάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Σύμφωνα με τη Ναταλί Πουασονιέ, διευθύντρια της Ομοσπονδίας της Ζυθοποιίας του Βελγίου, «το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά. Το 2019 οι εξαγωγές στις μπίρες ήταν πολύ υψηλές και οι πωλήσεις γενικότερα», ενώ η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική αυτή τη στιγμή.
Σύμφωνα με τη Ναταλί Πουασονιέ, διευθύντρια της Ομοσπονδίας της Ζυθοποιίας του Βελγίου, «το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά. Το 2019 οι εξαγωγές στις μπίρες ήταν πολύ υψηλές και οι πωλήσεις γενικότερα», ενώ η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική αυτή τη στιγμή.
Όπως
αναφέρει η κ. Πουασονιέ, «οι πωλήσεις ήταν 30% λιγότερες τους
τελευταίους μήνες σε σχέση με πέρυσι».