Μπαρδέμ στον Μποντ, Ντον Τζόνσον στον Ταραντίνο.

Ο 23ος Τζέιμς Μποντ ξετυλίγει σιγά σιγά το κουβάρι του και κάθε τόσο μαθαίνουμε κι ένα ακόμα στοιχείο για την παραγωγή. Μετά το φημολογούμενο τίτλο Skyfall, έρχεται μια δήλωση του Χαβιέ Μπαρδέμ που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στο ρόλο του κακού ή τουλάχιστον ενός από τους κακούς..
Μιλώντας στο ABC, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του σε ένα franchise που παρακολουθούσε από παιδί, αλλά δε μοιράστηκε με το κοινό τις λεπτομέρειες του ρόλο του.
Επιπλέον οι νέες φήμες θέλουν μέρος της ταινίας να γυρίζεται σε κάστρο της Σκωτίας και για να ανακεφαλαιώσουμε, στα σίγουρα έχουμε το Σαμ Μέντες να σκηνοθετεί τους Κρεγκ, Μπαρδέμ, Ντεντς, Ναόμι Χάρις και Μπερενίς Μαρλό, με ένα ερωτηματικό ακολουθεί ο Ρέιφ Φάινς για την ίσως τιτλοφορούμενη Skyfall περιπέτεια.
Σε ακόμα μία είδηση που αφορά στο casting πολυαναμενόμενης ταινίας, αυτής του Κουέντιν Ταραντίνο, Django Unchained, το όνομα που προστίθεται είναι αυτό του Ντον Τζόνσον, συνδεδεμένο με τον κιτς ήρωα του Miami Vice.
Skyfall: Ο νέος Μποντ;
διαβάστε επίσης:
Skyfall: Ο νέος Μποντ;
Κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο σκηνοθέτης επαναφέρει στο προσκήνιο έναν ηθοποιό περασμένων δεκαετιών, όπως έκανε με τον Τραβόλτα, τον Ντέιβιντ Κάρανταϊν και τον Κερτ Ράσελ (που όπως πρόσφατα γράψαμε αντικατέστησε τον Κέβιν Κόστνερ στο Django).
Γαλλίδα θεά το επόμενο Βond girl;
διαβάστε επίσης:
Γαλλίδα θεά το επόμενο Βond girl;
O Tζόνσον, που χωρίς προφανή λόγο αφού η καριέρα του τελευταία δεν είναι υψηλού προφίλ χρειάστηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα πολύ πειθώ για να δεχτεί να συμμετάσχει στην ταινία, ως σκληρός κι αδίστακτος ιδιοκτήτης φυτείας. Ίσως να είχε κάτι καλύτερο να κάνει από το να βρεθεί σε ταινία του Ταραντίνο δίπλα στους Ντι Κάπριο, Σάμιουελ Τζάκσον, Τζέιμι Φοξ και Κρίστοφ Βαλτζ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...