Νέα κυκλοφορία: Γιάννης Πλούταρχος

Το νέο album του Γιάννη Πλούταρχου είναι γεγονός! Μετά από 2 χρόνια, ο πολυαγαπημένος ερμηνευτής μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά που έχει τον τίτλο «H δύναμη του έρωτα» και κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου από τη Heaven Music..

Δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια, δώδεκα μοναδικές ερμηνείες από το Γιάννη Πλούταρχο. Μια πρώτη γεύση από το νέο album έχουμε ήδη πάρει με τα 3 singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ραδιοφωνικά αλλά και ψηφιακά και έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, κατατάσσοντάς τα στις πρώτες θέσεις των charts!
Το «Σε θέλω» σε μουσική Αλέξη Σέρκου και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, το «Δεν τηλεφώνησες» σε μουσική και στίχους Αλέξη Σέρκου και το «Δεν θέλω άλλο» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου.
Ο Χριστόφορος Γερμενής, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Αλέξης Σέρκος, ο Στέφανος Κόκκαλης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Άκης Δείξιμος έβαλαν τη μουσική τους σφραγίδα στα καινούργια τραγούδια-επιτυχίες του album, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δύο συνθέσεις υπογράφει ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος.
Τους στίχους τους εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Ισαάκ Σούσσης, ο Αλέξης Σέρκος, η Ρεββέκα Ρούσση, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Άκης Μουρατίδης, η Ναταλί, ο Ανδρέας Κάκονας.
Το album κυκλοφορεί σε ένα πολυτελές και πρωτότυπο cd box με 12 σελιδο booklet και 5 αυτόγραφα


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...