ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Χειρότερος πολιτικός της Γερμανίας ο Γκ. Βεστερβέλε

Χειρότερος πολιτικός της Γερμανίας ο Γκ. Βεστερβέλε Τον τίτλο του χειρότερου πολιτικού της Γερμανίας «κερδίζει» ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το..
Ινστιτούτο "Forsa". Στην ίδια δημοσκόπηση η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αναδεικνύεται ως η τρίτη χειρότερη πολιτικός της χώρας, αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει την φθορά του κυβερνητικού συνασπισμού.


Ο πρώην πρόεδρος των Γερμανών Φιλελευθέρων κατακτά την δυσάρεστη αυτή πρωτιά, συγκεντρώνοντας τις αρνητικές ψήφους του 25% των ερωτηθέντων, ενώ ακολουθεί ο διάδοχός του στην ηγεσία του FDP και υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, με 19%.
Τα νέα δεν είναι καλά ούτε για την Άνγκελα Μέρκελ, αφού σύμφωνα με το γκάλοπ, ένας στους 10 συμπατριώτες της, θεωρεί ότι είναι "η χειρότερη πολιτικός" της χώρας.
Την ακολουθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κριστιάν Βουλφ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στο επίκεντρο σκανδάλου για συναλλαγές του με επιχειρηματίες, την εποχή που ήταν πρωθυπουργός στην Κάτω Σαξονία.
Στην όγδοη θέση βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...