Ποδοσφαιριστής στο Μεξικό, μέλος συμμορίας απαγωγών!

Πρώην ποδοσφαιριστής στο Μεξικό συνελήφθη για τη συμμετοχή του σε συμμορία απαγωγών και εμπορίας ναρκωτικών. Ο Omar "El Gato" Ortiz τερματοφύλακας σε..
αναστολή της ομάδας C.F. Monterrey παραδέχθηκε ότι βοηθούσε συμμορία να διαλέξει τουλάχιστον 2 από τα 20 θύματα απαγωγής της, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της μαξικανής ποπ σταρ Gloria Trevi, αποκάλυψαν οι Αρχές.
Ο Ortiz λέγεται ότι χρησιμοποιούσε την επωνυμία του για να πηγαίνει σε πάρτι και να συλλέγει πληροφορίες από τα θύματα. «Η συμμορία ζητούσε αρκετά χρήματα, περίπου 1 εκατ. πέσος (73.000 δολάρια) για κάθε θύμα», δήλωσε ο Jorge Domene ο εκπρόσωπος της ασφάλειας της μεξικανικής βόρειας πολιτείας Nuevo Leon.
Οι μεξικανικές Αρχές πρόσθεσαν ότι η συμμορία έβγαλε περίπου 20 εκατ. πέσος (1,4 εκατ. δολάρια) σε μετρητά από τις 20 απαγωγές που έκαναν και ότι ο Ortiz τους έδωσε πληροφορίες σχετικά με την οικονομική κατάσταση των θυμάτων.
info:
Ο 35χρονος πρώην τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην C.F. Monterrey. Είχε το παρατσούκλι "γάτος" λόγω του εντυπωσιακού σχήματος και χρώματος των ματιών του. Το 2010 τέθηκε εκτός για δύο χρόνια επειδή βγήκε θετικός σε έλεγχο για στεροειδή. Κέρδισε ένα κύπελλο με την Εθνική ομάδα του Μεξικό. Ενεπλάκη στην απαγωγή του Armando Gomez, συζύγου της Μεξικανής ποπ σταρ Gloria Trevi και τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...