Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα

Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα που διεξάγεται το προσεχές τριήμερο. Οι γηπεδούχοι μετά τη συντριβή στη Σλοβενία ψάχνουν το «γιατρικό» που θα επουλώσει τις «πληγές» ώστε να ανακάμψει αγωνιστικά. Ωστόσο το έργο της ομάδας του Φερέϊρα μόνο εύκολο δεν θα ναι, αφού η ομάδα του Μπάγεβιτς είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και ανερχόμενη δύναμη και απειλεί ακόμη και με ήττα τους γηπεδούχους..

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αναμένεται να έχει εύκολο – θεωρητικά τουλάχιστον – απόγευμα στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Πανθρακικό, που κατεβαίνει στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία πάντως μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Ο Πανιώνιος που είναι συγκάτοικος με τον Ολυμπιακό στην κορυφή πηγαίνει στη Λιβαδειά όπου θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στα Πηγάδια από την Ξάνθη με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον πρωτάρη Πλατανιά Χανίων.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ που ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα που θα της δώσει εκτός των άλλων την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους νεαρούς και άπειρους παίκτες της ώστε να βελτιωθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα είναι επίσης οι αναμετρήσεις Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα και Αρης-Κέρκυρα.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι):
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς
17:15 Λεβαδειακός-Πανιώνιος
19:30 Ξάνθη-ΠΑΟΚ
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου
16:00 Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα
18:15 Αρης-Κέρκυρα
18:15 ΟΦΗ-ΑΕΚ
20:30 Ολυμπιακός-Πανθρακικός
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου
20:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ert.gr
  • Επιμέλεια: Σπύρος Αμπελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...