O Liam Neeson μοιάζει να είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος για αυτή του την πράξη, καθώς έτσι συνεισφέρει στη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα κατά του καρκίνου

O Liam Neeson γδύθηκε on air.. 

Δεν είναι κάτι συνηθισμένο να βλέπεις έναν αστέρα του Hollywood να δέχεται να γδυθεί σε τηλεοπτικό κανάλι.. Όμως, ο Liam Neeson μοιάζει να είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος για αυτή του την πράξη, καθώς έτσι συνεισφέρει στη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα κατά του καρκίνου. 

Έτσι λοιπόν και ο Liam πήγε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και έκανε ό,τι εκείνη του είπε. Η παρουσιάστρια είχε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο, αφού του ζήτησε να γδυθεί, να φορέσει μόνο ένα μποξεράκι και να μπει σε ένα κουτί για να τον βρέξουν.Ο ηθοποιός διάλεξε ένα φούξια μποξεράκι, βγήκε στο πλατό με το ροζ του μπουρνούζι και δήλωσε έτοιμος για να μαζέψει χρήματα. Πριν, όμως, μπει στο κουτί, είπε στην Ellen ότι, αν μπει, αυτό αυτόματα θα πρέπει να ισοδυναμεί με 20.000 δολάρια -και όχι μόνο για 10.000 που ήταν η αρχική συμφωνία- για την έρευνα κατά του καρκίνου και εκείνη συμφώνησε! Μια φανατική θαυμάστρια του Neeson επιλέχθηκε από το κοινό για να βοηθήσει την παρουσιάστρια να τον βρέξει, και μόλις τον είδε έκανε σαν τρελή. Στην τέταρτη προσπάθεια, οι δύο κυρίες βρήκαν στόχο και τελικά ο Liam έγινε μούσκεμα!







 



ΠΗΓΗ

Περισσότερο,lifestyl  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...