«Θύματα» χάκερ πολιτικοί και σταρ του Χόλιγουντ

Ένας ανώνυμος χάκερ δημοσίευσε τα προσωπικά οικονομικά στοιχεία δώδεκα κινηματογραφικών αστεριών και  πολιτικών πρώτης γραμμής.  Στα θύματα του χάκερ περιλαμβάνονται, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον,
η μελωδική τραγουδίστρια Μπιγιονσέ ο τραγουδιστής της ραπ Jay-Z και η πρωταγωνίστρια των ριάλιτι , Κίμ Καρντάσιαν, αναφέρουν τη Δευτέρα, η ιστοσελίδα θεμάτων ψυχαγωγίας TMZ.com και το Hollywood Reporter.

Το FBI και η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνούν την υπόθεση στην οποία έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω του διαδικτύου, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, λογαριασμοί υποθηκών, τραπεζικοί λογαριασμοί, δάνεια αυτοκινήτων και στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται επίσης η Πάρις Χίλτον και οι ηθοποιοί Αστον Κούτσερ και Μελ Γκίπσον. Ο πολιτικός κόσμος «εκπροσωπήθηκε» επίσης- όπως γράφουν οι αμερικανικές ιστοσελίδες  από τον, διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μιλερ, τον υπουργό Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ και τον αρχηγό της αστυνομίας του Λος Άντζελες Τσάρλι Μπεκ.



  • Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την ανάσχεση της ανεργίας Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την ανάσχεση της ανεργίας
    «Το κορυφαίο ζήτημα για την ελληνική κοινωνία είναι η ανάσχεση της ανεργίας, η αντιμετώπιση πρωτίστως της απόλυτης ανεργίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας σχεδιο για την ανάχεση της ανεργίας.
  • Επαφές Ντάουνερ για το ΚυπριακόΕπαφές Ντάουνερ για το Κυπριακό
    «Χρειάζεται να προωθηθεί η διαδικασία για το Κυπριακό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο και στο κατάλληλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, ο οποίος είχε την πρώτη του συνάντηση με τον Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη.
  • Συντονιστής για τη διαχείριση των απορριμμάτων ο ΒιρβιδάκηςΣυντονιστής για τη διαχείριση των απορριμμάτων ο Βιρβιδάκης
    Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Κυριάκος Βιρβιδάκης, ορίζεται Συντονιστής της πολιτικής για την ολοκληρωμένη Διαχείριση των Απορριμμάτων.
  • Παπούλιας: Ύψιστη προτεραιότητα το Κυπριακό Παπούλιας: Ύψιστη προτεραιότητα το Κυπριακό
    Την πρώτη συνάντησή του με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα, είχε το μεσημέρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
  • Επικοινωνία Σαμαρά-Κουβέλη ενόψει του τετ α τετ με τρόικαΕπικοινωνία Σαμαρά-Κουβέλη ενόψει του τετ α τετ με τρόικα
    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά είχε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ενόψει της συνάντησης που θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός με τους επικεφαλής της τρόικας. Να επιμείνει στο σχέδιο Μανιτάκη, ζήτησε ο κ. Κουβέλης.
  • Σαμαράς: «Ο Ελληνισμός θα βγει ενωμένος από την κρίση» Σαμαράς: «Ο Ελληνισμός θα βγει ενωμένος από την κρίση»
    Στην Αθήνα βρίσκεται ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Τον κ. Αναστασιάδη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε με τον Κύπριο πρόεδρο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...