Θα σοκαριστείτε από τις καταστροφικές επιπτώσεις των χαπιών αδυνατίσματος!

Τα χάπια αδυνατίσματος που παίρνετε πιστεύετε οτι είναι ασφαλή; Πιστεύετε πραγματικά ότι παίρνετε ένα φάρμακο που μπορεί να ρυθμίσει τον οργανισμό σας να χάσει βάρος; Τότε μάλλον είστε στην αντίθετη πλευρά και θα σοκαριστείτε αν μάθετε τις βλαβερές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα χάπια που υποσχονται αδυνάτισμα, στην υγεία σας.

Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν τους κινδύνους από τη χρήση χαπιών διαίτης, αλλά εξακολουθούν να τα χρησιμοποιούν, επειδή δεν βρίσκουν κανένα άλλο εύκολο τρόπο ή καθοδηγούνται λάθος από άλλους ανθρώπους. Αλλά αν πραγματικά κατανοήσουν τα επικίνδυνα αποτελέσματα της χρήσης αυτών των χαπιών τότε σίγουρα θα διακόψουν αμέσως τη χρήση τους. Διαβάστε παρακάτω μερικούς από τους λόγους γιατί δεν θα πρέπει να λαμβάνουμε αυτά τα χάπια διατροφής :
1. Μπορεί να φτάσετε κοντά στον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.
Λόγω του νομικού κενού που έχει προκύψει και επιτρέπει ακόμα και επικίνδυνα δισκία διαθέσιμα προς πώληση (κυρίως μέσω διαδικτύου), τα χάπια αυτά περιέχουν συμπληρώματα που έχουν απαγορευτεί και έχουν την τάση να αυξάνουν την πιθανότητα καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα της Αγγλίδας φοιτήτριας Eloise Parry που έχασε τη ζωή της από χάπια αδυνατίσματος που είχε αγοράσει στο διαδίκτυο. Τα χάπια περιείχαν την επικίνδυνη τοξική ουσία δινιτροφαινόλη (DNP) για την οποία δεν υπάρχει αντίδοτο και είναι παράνομο για ανθρώπινη χρήση αλλά πωλείται νόμιμα ως φυτοφάρμακο.
1429629298-eloise-aimee-parry
Η φοιτήτρια Eloise Parry που έχασε τη ζωή της απο παράνομα χάπια αδυνατίσματος.
Τα χάπια αυτά προκαλούν εθισμό επειδή οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν συνήθως είναι ανήσυχοι και έχουν κατάθλιψη λόγω του ότι είναι υπέρβαροι. Για το λόγο αυτό, οι κατασκευαστές αυτών των χαπιών προσθέτουν αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά φάρμακα και αμφεταμίνες για να τους κρατήσουν ήρεμους και χαλαρούς. Έτσι, οι άνθρωποι αισθάνονται καλά μετά τη χρήση αυτών των φαρμάκων και γίνονται ανήσυχοι όταν δεν τα παίρνουν. Ο συνδυασμός και μόνο των τριών αυτών παραπάνω τα καθιστά επικίνδυνα αλλά και εθιστικά.
3. Στην πραγματικότητα δεν χάνετε βάρος.
Βραχυπρόθεσμα θα αισθανθείτε ότι χάνετε βάρος, λόγω του ότι τα χάπια περιέχουν διουρητικά και καφεΐνη και κατά συνέπεια μειώνουν το νερό στο σώμα σας. Στην πραγματικότητα τα χάπια δεν θα μειώσουν το σωματικό λίπος, αλλά το νερό που υπάρχει στο σώμα σας και μετά από λίγες ημέρες θα επιστρέψετε στο αρχικό σας βάρος.
4. Έχουν κατασκευασμένες ετικέτες .
Σε μια έρευνα του Αμερικάνικου Υπουργείου Υγείας σε περίπου 130 δείγματα, αναφέρθηκε ότι σε πάνω από το 20% των ετικετών οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ψευδείς ισχυρισμούς. Ανάφεραν επίσης ότι όχι μόνο οι ισχυρισμοί είναι λάθος, αλλά χρησιμοποιούνται και παράνομα συστατικά.
5. Οι συνήθειες σας παραμένουν ίδιες.
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν βάρος λόγω κακών διατροφικών συνηθειών και της ρουτίνας τους που δεν τους επιτρέπει την άσκηση. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ένα χάπι μπορεί να μειώσει τις θερμίδες μας χωρίς να κάνει αλλαγές στις συνήθειες μας; Ένα χάπι διατροφής δεν αλλάζει τις διατροφικές μας συνήθειες και δεν μας προτρέπει να ασκηθούμε, οπότε δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό και να μας υπόσχεται καλά αποτελέσματα.
alg-pills-jpg6. Είναι ανεξέλεγκτα
Τα χάπια αυτά δεν θεωρούνται φάρμακα από κανέναν οργανισμό υγείας και έτσι οι κατασκευαστές τους δεν χρειάζεται καν να ισχυρίζονται ότι τα χάπια που πωλούν υποστηρίζονται από οποιαδήποτε ιατρική έρευνα.
Δεν αρκούν οι παραπάνω λόγοι για να αποδείξουν τις ζημιογόνες επιπτώσεις από τη χρήση αυτών των χαπιών διατροφής; Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τις παρενέργειες που συνδέονται με αυτά τα χάπια έτσι ώστε να εξοικειωθείτε με την πραγματικότητα:
Συχνές παρενέργειες (ήπιες )
Πονοκέφαλοι
Αϋπνία
Διάρροια
Εφίδρωση
Ξηροστομία
Ανησυχία
Κράμπες
Σοβαρές παρενέργειες
Αρρυθμίες της καρδιάς
Εγκεφαλικά επεισόδια
Ταραχή
Καρδιακή Ανεπάρκεια
Αίσθημα παλμών
Σύγχυση και ζάλη
Σφίξιμο στο στήθος
REWARD or RISK. Words on the scalesΗπατική βλάβη
Αιμορραγία από το ορθό
Προβλήματα στους νεφρούς
Αξίζει να θέσετε τη ζωή σας σε κίνδυνο, απλά για να χάσετε κάποια κιλά; Καλύτερα να μείνετε μακριά από χάπια και φόρμουλες αδυνατίσματος και αντ΄αυτού να παρατηρήσετε τα πράγματα που σας προσθέτουν βάρος. Μήπως τρώτε περισσότερο και κοιμάστε λιγότερο; Ασκείστε ; Τι γίνεται με την καθημερινή ρουτίνα σας ; Κάντε αλλαγές στις κακές συνήθειες που σας προσθέτουν βάρος, ασκηθείτε καθημερινά και ζήστε υγιείς και ευτυχισμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :
Αδυνατίστε… τουρτουρίζοντας (Video). Νέα δίαιτα για τολμηρούς!
Προσοχή στα αναβράζοντα χάπια- μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία
Ποια είναι τα 2 πιο τοξικά υποκατάστατα ζάχαρης, που καταναλώνουμε καθημερινά;
«Μαμά, είμαι χοντρή»: Η συγκλονιστική απάντηση της μητέρας στην 7χρονη κόρη της

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...