Π. Καμμένος: Στηρίζουμε ομόφωνα την κυβέρνηση - δεν θα επιτρέψουμε το πραξικόπημα

Αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε την κυβέρνηση. Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού», ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας: «Κύκλοι εντός και εκτός επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση, δεν θα επιτρέψουμε αυτό το πραξικόπημα».

"Προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία, σε ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που βγήκε από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών», τόνισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, προσερχόμενος στην βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα.

Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις, όπως ομόφωνα ψηφίσαμε και την Παρασκευή. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, δεσμευόμαστε και θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία αποφασίσαμε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και μόνο. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί το παιχνίδι που θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί, αλλά κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο», δήλωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για κυβέρνηση εθνικού σκοπού, υπογράμμισε πως μια τέτοια κυβέρνηση επιδιώκουν όσοι κάνουν το πραξικόπημα.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για να χτυπηθεί η διαφθορά των ολιγαρχών - Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα, είπε.

Σε λίγο θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ και θα καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που έπαιρναν χρήματα από την ΕΕ δήθεν για τα εμβόλια, είτε για τη γρίπη, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων δυνάμεων", Θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για να χτυπηθεί η διαφθορά και αυτό το σύστημα των ολιγαρχών.

Προανήγγειλε δε πως ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει το συντονισμό για την καταπολέμηση της διαφθοράς ανάμεσα στα υπουργεία. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα " ν. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...