EΡΤ Open*** 4o Φεστιβάλ Κούβα, 8 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας

Η κορυφαία καλλιτεχνική εκδήλωση λάτιν μουσικής, η μαζικότερη εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης στην Κούβα, η ετήσια συνάντηση των φίλων της Κούβας στην Ελλάδα, το Cuba Festival, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιούλη 2015, στο Θέατρο ΠΕΤΡΑΣ στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. Το Φεστιβάλ που ξεκίνησε ως «Calles de Cuba» (Δρόμοι της Κούβας) έβγαλε τη μουσική του νησιού στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας και την έφτασε μέχρι τις μεγάλες συναυλίες και εκδηλώσεις.



Φέτος στο 4ο Φεστιβάλ Κούβα, ο Luis Frank Arias τραγουδιστής και ηγέτης των Soneros de Verdad υπήρξε ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Buena Vista Social Club, και τραγουδιστής μερικών εκ των μεγαλύτερων συκροτημάτων της Κούβας όπως οι Afro Cuban All Stars και Sons The Cuba όπου συνεργάστηκε και τραγούδησε μαζί με τον θρύλο της κουβανέζικης και παγκόσμιας Latin μουσικής σκηνής Pio Leiva. Ο Luis Frank Arias θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες και πρεσβευτές της κουβανιικης μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν ακόμα οι: Pistola La Esencia Mota Alexandra, Loca Latina και χορευτικά συγκροτήματα (πάνω και κάτω από τη σκηνή) Omarito Custa El Cubanito, Omar Cuesta El Pantera, Bailarte Salsa, Cubania Dancehouse, Angel Athina Fuera de Vista.

Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα και των ομάδων αλληλεγγύης: Tου Πολιτιστικού Συλλόγου Χοσέ Μαρτί, της Πολιτιστικής Αθλητικής Ομάδας Hasta la Victoria Siempre, του Δίκτυου Βloggers La Red Solid@ria Griega, των Εκδόσεων ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΗΜΑ κ.α


4o Cuba Festival - Πρόγραμμα

20:00 Ανοίγουν οι πόρτες

20:10 Animation με τους:
Omar Cuesta El Pantera, Omarito Cuesta El Cubanito, Yoel Pereira, Dj Nico Marinou
20:30 Pistola La Esencia
21:40 Salsa Caliente Χορογραφία
21 :55 Angel, Athina & Fuera de Vista Χορογραφία
22:05 Cubania Dance House Χορογραφία
22:15 Yoel Pereira - Omarito Cuesta El Cubanito Afro Cuban Χορογραφία
22:30 Bailarte Salsa Χορογραφία Dj Manos de Bailarte


22:45 Luis Frank Arias & Soneros de Verdad

τιμή εισιτηρίου: 12 ευρω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...