Η σύντροφος του Άνταμ Γουάρντ είδε τη δολοφονία του κάμεραμαν από το στούντιο του καναλιού

Ένα, ένα ξεδιπλώνονται τα κομμάτια του παζλ του φονικού στη Βιρτζίνια της Αμερικής, που άφησε νεκρούς μια ρεπόρτερ και έναν κάμεραμαν. Η σύντροφος του οπερατέρ στην τελευταία της μέρα στη δουλειά, παρακολούθησε τη δολοφονία του σε ζωντανή μετάδοση (pics)
ADVERTISEMENT
Όσο περνά η ώρα έρχονται περισσότερες πληροφορίες για το δραματικό φονικό της ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και του οπερατέρ Άνταμ Γουάρντ, που έπεσαν νεκροί μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών. Μετά την ιστορία της ρεπόρτερ, που όπως αποκαλύφθηκε είχε ερωτικό δεσμό με τον παρουσιαστή ειδήσεων του σταθμού, φαίνεται πως και ο Γουάρντ είχε δεσμό με συνάδελφό του από το κανάλι. Η Μελίσα Οτ ήταν, παραγωγός των ειδήσεων του σταθμού δούλευε στο πρωινό σόου και παρακολουθούσε τη στιγμή της δολοφονίας του συντρόφου της.




Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στη Dailymail, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί, με τον οπερατέρ να έχει  κάνει πρόταση γάμου στη νεαρή παραγωγό. Μάλιστα η Μελίσα Οτ είχε μάλιστα διοργανώσει την περασμένη μέρα ένα πάρτι, αφού είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το σταθμό. Η μέρα του φονικού ήταν λοιπόν η τελευταία της στη δουλειά και το ζευγάρι είχε αποφασίσει να μετακομίσει από κοινού στην Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...