To Van των surfers και των ποδηλατών

Είσαι λάτρης του surf και της ποδηλασίας; Θέλεις ένα όχημα που να μπορείς να ταξιδεύεις σε κάθε παραλία και βουνό με απόλυτη ασφάλεια και άνεση; Το Vivaro Surf είναι το κατάλληλο όχημα για σένα.



Η Opel δημιούργησε μια πρωτότυπη έκδοση του δημοφιλούς van της γκάμας της, που έχει τροποποιηθεί ειδικά για τους περιπετειώδης ανθρώπους. Το εξωτερικό αμάξωμα είναι σε διχρωμία και στην οροφή υπάρχουν βάσεις για τη μεταφορά σανίδων του surf.


Στο εσωτερικό μπορούν να φιλοξενηθούν 5 ή 6 άτομα, ανάλογα τη διαμόρφωση των θέσεων, με το μεγάλο χώρο αποσκευών να είναι ιδανικός για την ασφαλή μεταφορά ποδηλάτων.


Τροφοδοτείται από τον 1.6 BiTurbo CDTI κινητήρα των 140 ίππων και 340 Nm ροπής, έχοντας μέση κατανάλωση καυσίμου 6,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 160γρ/χλμ. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλ//ώρα, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι ζάντες της Irmscher και πίσω αερανάρτηση.


Το Vivaro Surf παρουσιάζεται ως πρωτότυπο αλλά δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο μέλλον να το δούμε και σε μορφή παραγωγής, όπως άφησε να εννοηθεί η γερμανική εταιρεία.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...