Alpha: Χτύπημα «μεγατόνων» με Τσίπρα από το κανάλι

Σε μία κίνηση που αναμένεται να «απογειώσει» τα νούμερα τηλεθέασης προέβη το κανάλι του Alpha, καθώς σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, ο Αντώνης Σρόιτερ θα φιλοξενήσει στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.


«Βόμβα» Alpha με τον
πρωθυπουργό στο κανάλι

Ο κ. Τσίπρας, αναμένεται να δώσει μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του προγράμματος τετραετίας του κόμματός του, ενόψει των εκλογών.
Ο Alpha στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης με αυτή την κίνηση, καθώς το δελτίο ειδήσεων του σταθμού έχει μια εξαιρετική πορεία, με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του σταθμού.
Εξάλλου, όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν, οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις του πρωθυπουργού, κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

ΣΥΡΙΖΑ: Oι δεσμεύσεις για την επόμενη τετραετία


Στις 12 πιο εμβληματικές δεσμεύσεις, για υλοποίηση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από την επομένη των εθνικών εκλογών, επικέντρωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.

«Τι σχεδιάζουμε»


  • «* Στο τέλος της τετραετίας να έχουμε ξανακερδίσει όλες τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν στην κρίση.
  • * Δημιουργία 500.000 νέων δουλειών εντός τετραετίας. Έμφαση στους νέους και τις γυναίκες, ώστε στο τέλος της τετραετίας, το επίπεδο της ανεργίας στην Ελλάδα να βρεθεί στον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
  • * Μείωση της ανεργίας των γυναικών στο 10% εντός τετραετίας.
  • * Εφαρμογή κινήτρων για δημιουργία θέσεων πλήρους εργασίας.
  • * Να ενισχύσουμε τα μέτρα κατά της υποδηλωμένης εργασίας. Να μην υπάρχει ούτε μία ώρα απλήρωτη εργασία.
  • * Νέες διαδοχικές αυξήσεις του κατώτατου μισθού κατά 7,5% το 2020 και κατά 7,5% το 2021. Επαναφορά της αρμοδιότητας καθορισμού του στους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους από το 2022.
  • * Αναδιαμόρφωση των κοινωφελών προγραμμάτων εργασίας από 8μηνα σε 12μηνα με αυξημένες απολαβές αντίστοιχες των προσόντων των εργαζομένων».
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις 12 δεσμεύσεις για την επόμενη τετραετία:
ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές είναι οι 12 δεσμεύσεις για την επόμενη τετραετία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...