Γενικό Επιτελείο: 130 χιλιάδες άτομα πήγαν να υπηρετήσουν κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής επιστράτευσης

 ΜΟΣΧΑ, 29 Μαρτίου - RIA Novosti. Το έργο για τη φθινοπωρινή επιστράτευση στον ρωσικό στρατό ολοκληρώθηκε πλήρως - 130 χιλιάδες άτομα συντάχθηκαν, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Τσιμλιάνσκι, αναπληρωτής αρχηγός του κύριου τμήματος οργάνωσης και κινητοποίησης του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. "Πρώτα απ 'όλα, θα συνοψίσω τα αποτελέσματα της προηγούμενης φθινοπωρινής στράτευσης. Το έργο που καθορίστηκε με το διάταγμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας ολοκληρώθηκε εγκαίρως και πλήρως. 130 χιλιάδες άτομα κλήθηκαν για στρατιωτική θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις , άλλα στρατεύματα και στρατιωτικοί σχηματισμοί.

 Όπως και πριν, κατά τη διάρκεια της στράτευσης "ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη στρατολόγηση μονάδων επιστημονικής και επιστημονικής παραγωγής. Σε συνεργασία με τις κεντρικές στρατιωτικές αρχές, περίπου 500 άτομα επιλέχθηκαν και στάλθηκαν για να στελεχώσουν αυτές τις μονάδες", είπε. .

Σύμφωνα με τον Tsimlyansky, η πιο οργανωμένη επιστράτευση πραγματοποιήθηκε στις περιοχές Buryatia, Βόρεια Οσετία, Krasnoyarsk, Stavropol, Volgograd, Voronezh, Μόσχα, Rostov, Sakhalin, Samara, Chelyabinsk και Μόσχα.

«Όλοι οι πολίτες που στάλθηκαν για στρατιωτική θητεία είχαν καθορισμένους τύπους επιδομάτων στα σημεία συγκέντρωσης. Περίπου 200 πτήσεις πολιτικής αεροπορίας, 14 πτήσεις αεροσκαφών των Ενόπλων Δυνάμεων και 10 στρατιωτικά κλιμάκια χρησιμοποιήθηκαν για την αποστολή νέων νεοσύλλεκτων σε στρατιωτικές μονάδες. Και αν το ταξίδι διαρκούσε περισσότερες από τρεις ημέρες, τότε οργανώνονταν τρία γεύματα την ημέρα σε αυτοκίνητα εστιατορίων. Αυτή η πρακτική έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της», ανέφερε το Γενικό Επιτελείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...