Μιχάλης Ταμήλος: Διαγράφεται από τη ΝΔ μετά τις απίστευτες δηλώσεις του για το έγκλημα των Τεμπών

 Μετά την κατακραυγή για τις προκλητικές δηλώσεις του για το έγκλημα των Τεμπών, η Νέα Δημοκρατία διαγράφει τον Μιχάλη Ταμήλο, πρώην βουλευτή του κόμματος.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος. 

 Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην γαλάζιος βουλευτής είχε υποστηρίξει στον απόηχο των αποκαλύψεων για το έγκλημα των Τεμπών, ότι «το 2023 πέθαναν 1977 Τρικαλινοί μεταξύ των οποίων και τα τρία κορίτσια. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα… Η ζωή συνεχίεται, ο καθένας έχει τα προβλήματά του».

Διαβάστε περισσότερα: Μιχάλης Ταμήλος: Ο «γαλάζιος» πρώην βουλευτής για Τέμπη: «Δεν θα πάρουν όλα τα Τρίκαλα μαντήλι να κλάψουν»

Λίγο νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητούσε την διαγραφή του Μιχάλη Ταμήλου, και τόνιζε ότι «οι δηλώσεις του γαλάζιου στελέχους προσβάλουν «βάναυσα τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών και τους συγγενείς τους που έναν χρόνο μετά παλεύουν για να δικαιωθούν. Ένα συγγνώμη δεν θα είναι αρκετό αυτή τη φορά».

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Φοβούνται αλλοίωση των στοιχείων για να βγει λάδι ο ΟΣΕ

Έγκλημα Τέμπη: Οργή των συγγενών για το πόρισμα – Οι βουλευτές της ΝΔ δολοφονούν τις ψυχές μας (Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...