Καρανικόλας: Απειλεί τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Λ. Παναγιώτου που εργάζεται στην ΕΡΤ – «Να σας δω τι θα κάνετε μετά τις εκλογές» (Video)

 Με άκρως επιθετικό και απειλητικό λόγο κατά του υποψήφιου για τις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο, Λ. Παναγιώτου, ο οποίος εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε σε πάνελ εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα, ο Σπ. Καρανικόλας υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αφού κατηγόρησε τον Λ. Παναγιώτου που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή για “τυμβωρυχία” στο θέμα της κυβερνητικής συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών, αποκάλεσε “σενάρια φαντασίας τα περί μπαζώματος”.

Ο Λ. Παναγιώτου αναφερόμενος στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, του απάντησε ότι είναι υποψήφιος ανάμεσα σε άλλους υποψήφιους και ότι εάν δει τη Δευτέρα ότι εκλέγεται στο ευρωψηφοδέλτιο τότε θα παραιτηθεί από την εργασία του στην ΕΡΤ για 1,5 μήνα με άνευ αποδοχών. “Εσείς μπορεί να πληρώνεστε από τη ΝΔ εγώ πληρώνομαι απότον ελληνικό λαό” του ξεκαθάρισε.

Για να του απαντήσει απειλητικά ο Σπ. Καρανικόλας: “Να σας δω τι θα κάνετε μετά τις εκλογές!”

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπ. Καρανικόλας υπήρξε πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και το 2023 άλλαξε στρατόπεδο και συντάχθηκε με τον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Επίσης Σπύρος Καρανικόλας υπήρξε και από τα “θύματα” του κακόβουλου λογισμικού Predator από το σύστημα Μαξίμου αλλά αυτό δεν τον πτόησε να βρεθεί στα ψηφοδέλτια του Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο (στο 1.48)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...