Κύκλος περιοδειών των πολιτικών αρχηγών ενόψει ευρωεκλογών στις 9/6 - Οι σταθμοί και τα στοιχήματα

 Στην Ήπειρο ο Στ. Κασσελάκη - Στην Κρήτη ο Ν. Ανδρουλάκης

Μάχη με τον χρόνο μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου δίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί, μετά την ανάπαυλα λίγων ημερών λόγω Πάσχα, προκειμένου να κερδίσουν τους περισσότερους δυνατούς ψήφους.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ξεκινήσει εκ νέου τον κύκλο περιοδειών την Παρασκευή 10/5 από τη Χίο, ενώ πρόκειται να πραγματοποιήσει επισκέψεις στις 13 περιφέρειες της χώρας μέχρι τις ευρωκάλπες,

προτάσσοντας το δίλημμα σταθερότητα ή περιπέτειες, αλλά και το μεταρρυθμιστικό έργο. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς ενημερωτικές συσκέψεις, καθώς στις περιφέρειες θα βρεθούν και υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές του κόμματος.
Στο μεταξύ, σήμερα, Τετάρτη 8/5, στις 12:00, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τη Δευτέρα 13/5 θα μεταβεί στην Άγκυρα, όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Erdogan.

Στην Ήπειρο ο Κασσελάκης

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Ήπειρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Μάλιστα, σήμερα θα επισκεφθεί την Άρτα και στη συνέχεια, θα μεταβεί στα Ιωάννινα.

Στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης

Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ειδικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης στις 13:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη και θα επισκεφθεί εμπορικό κέντρο.
Το απόγευμα της Τετάρτης , στις 17:00, θα συναντηθεί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στις 18:00 θα παραστεί στην εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση στη Ραμνή του Δήμου Αποκορώνου.

www.bankingnews.gr                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...