Οι ιαπωνικές γεύσεις συναντούν για έκτη συνεχή χρονιά τον
κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Μυκόνου στο εστιατόριο «Kiku Mykonos» στο
ξενοδοχείο Cavo Tagoo, που υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη
νέα σεζόν.
Η ιαπωνική τέχνη της γαστρονομίας και η ελληνική φιλοξενία δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία, όπου η αίσθηση της πολυτέλειας κυριαρχεί. Ο Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν εντυπωσιακό χειμώνα στo «K for Kiku» του Ψυχικού και στο «Kiku Members» στο Κολωνάκι,
Η ιαπωνική τέχνη της γαστρονομίας και η ελληνική φιλοξενία δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία, όπου η αίσθηση της πολυτέλειας κυριαρχεί. Ο Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν εντυπωσιακό χειμώνα στo «K for Kiku» του Ψυχικού και στο «Kiku Members» στο Κολωνάκι,