Η νομοθεσία, τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

«Το φαγητό πουλάει πάντα» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως το άνοιγμα μιας ταβέρνας ή εστιατορίου αν προτιμά κανείς είναι ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρηματικές επιδιώξεις όσων αναζητούν μια επαγγελματική αποκατάσταση μέσω μιας δικής τους επιχείρησης.
Το news.gr προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα «τι χρειάζεται για να ανοίξω την δική μου επιχείρηση», αναζήτησε πληροφορίες στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στα ΚΕΠ, τον Δήμο της Αθήνας και σε νομικούς που ασχολούνται με το αντικείμενο.