Ιρίνα Βορονίνα: Ολα ή τίποτα

Η Ιρίνα Βορόνινα γεννήθηκε το 1977 στο Τζέρζινσκ της Ρωσίας και σήμερα είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός. Το..
περιοδικό Playboy την επέλεξε σαν playmate για το μήνα Ιανουάριο του 2001, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλά video του περιοδικού και σε άλλα ανδρικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το Perfect 10.
Οπως δηλώνει αγαπά πολύ την ελευθερία και την ανεξαρτησία της και δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι απαισιόδοξη. Το μυστικό της είναι ότι πιστεύει στον εαυτό της ενώ το μότο της είναι «Ολα ή Τίποτα, Καλύτερα να καείς παρά να ξεθωριάσεις».
Το 2005 φωτογραφήθηκε για το εναρκτήριο τεύχος της σειράς ημερολογίων Playmates at Play, με τίτλο Playmates at Play at the Playboy Mansion. Η φωτογράφιση έγινε στην έπαυλη του Χιού Χέφνερ και ήταν η πρώτη προσπάθεια του περιοδικού σε παραδοσιακό (χωρίς γυμνό) φωτογραφικό ημερολόγιο, με στυλ παρόμοιο με αυτό του γνωστού αθλητικού περιοδικού Sports Illustrated. Η Ιρίνα έχει επίσης φωτογραφηθεί γυμνή από τον δήμαρχο του Λας Βέγκας, Όσκαρ Γκούντμαν, στα πλαίσια ενός αφιερώματος σε φωτογραφίες τραβηγμένες από διάσημα πρόσωπα που παρουσίασε η δικτυακή έκδοση του περιοδικού Playboy, Playboy Cyber Club.
To 2007 συμμετείχε στις ταινίες Reno 911!: Miami και Epic Movie. Εμφανίζεται επίσης τακτικά στο σόου του καναλιού Adult Swim, Saul of the Mole Men.
Yiamataki

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...