Ένα μεγάλο ερώτημα για της γυναίκες της Λατινικής Αμερικής είναι ότι γενικά δεν φοβούνται να αναδείξουν το σώμα τους.

Υπάρχει κάτι σχετικά με της  γυναίκες  της  Λατινικής Αμερική που με οδηγεί σαν τρελός. Οι γοφοί ... ότι ... ότι προφορά πάθος!..

Ευτυχώς για μας ο κόσμος σπορ είναι γεμάτος με σέξι Λατίνες, είτε είναι αθλητές, WAGs, ή ακόμα και sportscasters.
Για ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας (ξέρω ότι κάνετε κλικ σε παρουσιάσεις όπως αυτό για το ιστορικό περιεχόμενο), η περιοχή πήρε το όνομά του στη Λατινική Αμερική, επειδή οι ​​γλώσσες που ομιλούνται εκεί (ισπανικά, πορτογαλικά, γαλλικά) βασίζονται σε λατινικά.
Η περιοχή είναι γνωστή ως τη Λατινική Αμερική περιλαμβάνει το Μεξικό, την Καραϊβική, την Κεντρική Αμερική και τη Νότια Αμερική.
Πλήθος θέσεων από την οποία να επιλέξει 30 πιο σέξι Λατίνες μας για τον κόσμο του αθλητισμού. Έτσι καθίστε πίσω, χαλαρώστε και κάντε στον εαυτό σας μια χάρη από τη θέση αυτή την λίστα αναπαραγωγής στο παρασκήνιο. Πίστεψέ με, αυτό θα καταστήσει πολύ πιο ευχάριστη.
Daniella Cicarelli είναι πρώην σύζυγος του αστέρας του ποδοσφαίρου Ρονάλντο. Πήρε την απόλυτη εκδίκηση από τον πρώην σύζυγό της, όταν πιάστηκε ... σε μια παραλία ... στο δημόσιο  σεξ ... με το νέο φίλο της Tato Malzoni.

Ξέραμε ότι οι Βραζιλιάνοι ειναι λίγο πιο χαλαρά και δωρεάν με τη σεξουαλικότητά τους, αλλά ότι παίρνει τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Lauren Sanchez εργαζεται ως ρεπόρτερ στο Fox Sports Net, αλλά αυτή είναι επίσης γνωστή για το μωρό με το σφιχτό τέλος Τόνι Γκονζάλες.
Sanchez γεννήθηκε στο Νέο Μεξικό, αλλά οι γονείς της είναι από τις πραγματικές του Μεξικού, και αυτή σίγουρα δεν ντρέπεται για την κληρονομιά της.






Evelyn Lozada είναι η πρώην σύζυγος του παίκτη του NBA Antoine Walker και η τρέχουσα αρραβωνιαστικιά του NFL δέκτη Ochocinco Τσαντ.
Λοσάδα, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην Σύζυγοι Μπάσκετ franchise, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, αλλά κατάγεται από Πουέρτο Ρίκο,η οποία μπορεί να γοητεύσει τον Τσαντ Ochocinco



Fabby, μια βραζιλιάνικη αθλητική hottie, είναι ένας από τους πιο θηλυκό inline skaters γύρω.Πόσο καλή είναι;

Είναι τόσο καλή που το ταλέντο της την ανάγκασαν τον "Κανόνα Fabiola" να τεθεί σε εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στις γυναίκες να ανταγωνίζονται σε αγώνες ανδρών.
Όταν αυτές οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν δύο μέλη της ομάδας κρίκετ του Παναμά γυναικών, το διαδίκτυο κυριολεκτικά ανατίναξε. Εντάξει, ίσως να υπερβάλλω, αλλά υπήρχαν πολλά χτυπήματα.
Πιθανότατα θα αποκαλύψει ότι κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω πιστεύουν ότι αυτές οι φωτογραφίες έχουν αλλάξει και ότι αυτά είναι τα πραγματικά κορίτσια, αλλά δεν μπορώ να δω πώς υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές τις φήμες;


Ο πρώην MTV veejay είναι συγγραφείς περιγράφουν ως "Nuyorican," που μπορώ να υποθέσω μόνο σημαίνει ότι είναι απω το Πουέρτο Ρίκο  και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη.
Έγινε ένα WAG όταν άρχισε να βγαίνει και αργότερα παντρεύτηκε τον σταρ του NBA Carmelo Anthony. Θα μπορούσε να ήταν πολύ αναστατωμένος όταν μετακόμισε από το Ντένβερ στη Νέα Υόρκη.


Alicia Machado έχει κάνει αρκετά καλή  καριέρα για τον εαυτό της. Αυτή είναι μια ηθοποιός και τραγουδιστής, αλλά απέκτησε φήμη για τη νίκη του ανταγωνισμού Μις Υφήλιος το 1996.
Ήταν η αρραβωνιαστικιά του συναδέλφους της Βενεζουέλας, MLB outfielder Bobby Abreu. Πρέπει να μετανιώσε την ημέρα που ο ίδιος άφησε να φύγει κάθε φορά που κοιτάζει εξάπλωση της στο Playboy.
Γνωρίζαμε ότι η Shakira, κολομβιανής σπορ hottie, ήταν ένας τεράστιος ανεμιστήρας ποδοσφαίρου, όταν κατέγραψε το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ 2010.Ξέραμε ότι θα ήταν μόνο θέμα χρόνου προτού να αρχίσει χρονολογείται έναν ποδοσφαιριστή, και ο τυχερός είναι ισπανός  Gerard Pique.
Shakira είναι η επιτομή της Λατινικής γεύση στα τραγούδια της, και ιδιαίτερα με πικάντικα χορό.

Laura Posada είναι δικηγόρος  απω το Πουέρτο Ρίκο  μοντέλο / και ηθοποιός, και είναι επίσης η σύζυγος του Αμερικανού Jorge Posada.
Ακριβώς όπως ο Jorge, έχουμε δει Λόρα ώριμη κατά τη διάρκεια των ετών. Ενώ ο σύζυγός της αγωνίζεται στα γηρατειά του, που τη βλέπη τόσο καυτή όσο ποτέ.






Βανέσα Μπράιαντ είναι η σύζυγος του σούπερ σταρ Lakers Kobe Bryant. Μπορεί ή δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για την κατάρρευση της επικής Λέικερς σε πλέι-οφ της φετινής χρονιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πραγματικά καυτο κορίτσι.


Ένα μεγάλο πράγμα για της  γυναίκες  της Λατινικής είναι ότι γενικά δεν φοβούνται να αναδείξουν το σώμα τους. Βραζιλιάνοι είναι σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς η χώρα τους είναι γνωστή για της Βραζιλίας κερί και το μπικίνι.
LAISA Andrioli παίζει για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας ποδόσφαιρο, αλλά αν κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση εικόνων της Google, θα έχετε πολύ λίγες ενδείξεις ότι στην πραγματικότητα παίζει ένα άθλημα.
Ωστόσο, γι 'αυτήν να είναι στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας που πρέπει να είναι αρκετά καλή, γεγονός που την κάνει τόσο πολύ θερμότερος-αν ήταν δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...