Το Πανέλληνιο αναστάτωσε η Δούκισσα Νομικού που φόρεσε... cupcakes στο στήθος στο φετινό «Madwalk»

Η Δούκισσα και το κέικ κεράσι
Το Πανέλληνιο αναστάτωσε η Δούκισσα Νομικού που φόρεσε... cupcakes στο στήθος στο φετινό «Madwalk», που άρχισε λίγο πριν τις 22:00 της Τετάρτης, αφού οι επώνυμοι περπάτησαν και πόζαραν στο κόκκινο χαλί!..


Η βραδιά ξεκίνησε με τον Mark Angelo στα decks, ενώ ακολούθησε ο Κώστας Μαρτάκης που τραγούδησε το «Ένταση» με τις παρουσιάστριες Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη να τον πλαισιώνουν. Μάλιστα, η Μαίρη ήταν ντυμένη καμαριέρα όπως στο video clip του τραγουδιού!


Πρώτη στην πασαρέλα εμφανίστηκε η κολεξιόν των Deux Hommes με την Έλενα Παπαρίζου να φορά θεόστενο δαντελένιο μίνι και να τραγουδά το «Mr Perfect», ενώ την σκυτάλη πήραν οι Delight με τους Kings of Leon.

Aκολούθησε η Σοφία Κοκοσαλάκη με τους My Wet Calvin που έβαλαν επί σκηνής την Χιονάτη με τους επτά νάνους, ενώ μαζί στη σκηνή ανέβηκαν Κόκκινα Χαλιά, ΝΕΒΜΑ και Κατερίνα Στικούδη, με την τελευταία να εμφανίζεται με σέξι χρυσό κορμάκι.

Σέξι με μαύρη μάξι τουαλέτα και απαστράπτον ντεκολτέ (πρωτότυπο μιας και μας έχει συνηθίσει στα... αποκαλυπτικά) τραγούδησε η Ελένη Φουρέιρα στην επίδειξη του οίκου Angelos Bratis και ακολούθησε η Νατάσσα Θεοδωρίδου -με μαύρη τουαλέτα, ως βασίλισσα στο σκάκι- που πλαισίωσε με το νέο της τραγούδι, «Απέναντι», τις δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου.


Την αποθέωση γνώρισε ο Σάκης Ρουβάς, με κόκκινο παντελόνι και μαύρο σακάκι αλά Prince of Persia, που τραγούδησε στην επίδειξη του Απόστολου Μητρόπουλου, ένα hot ντουέτο, το «Bad Thing», με την τραγουδίστρια των Jessica 6!

Στην πασαρέλα του σχεδιαστή περπάτησε η Δωροθέα Μερκούρη, που φαίνεται ότι... πήρε φόρα μετά την συμμετοχή της στο σόου του Gaultier στο Παρίσι.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με όλα τα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα και τον κόσμο να χειροκροτά όρθιο και θερμά, ενώ οι τρεις παρουσιαστές ευχαρίστησαν και καληνύχτισαν φορώντας το ίδιο μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν!

 H Γεωργία Σάλπα στο αγγλικό Big Brither

H ελληνοϊρλανδή Γεωργία Σάλπα με το εξωτικό ταμπεραμέντο της που έχει ξετρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο.
Η Γεωργία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 από Έλληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα. Σε ηλικία τεσσάρων ετών μετακόμισε στην Ιρλανδία και όταν... μεγάλωσε, μπήκε στο χώρο του modelling.
Τον προηγούμενο χρόνο μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία, και φέτος συμμετέχει στο «Celebrity Big Brother» που προβάλλεται στην τηλεόραση από το Channel 5.
Yiamataki

H Λιλιάνα του Big Brother
H 30χρονη σήμερα Λιλάνα Αγγέλοβα είναι μοντέλο από τη Βουλγαρία, που φωτογραφίζεται για το περιοδικό Plyaboy διαφόρων χωρών.
Την καριέρα της ξεκίνησε από το τοπικό Big Brother και την ενίσχυσε με τις επιτυχημένες φωτογραφίσεις της στα εξώφυλλα του Playboy.
Yiamataki

Γιατί η Μαρκίζα θέλει να γίνει φωτογράφος
H Μαρκίζα Γέγκερ είναι από το Μίτσιγκαν και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για το Playboy.
Αν και συνήθως βρίσκεται μπροστά από την κάμερα φιλοδοξεί κάποια στιγμή να βρεθεί και πίσω της. Θα θελα να μάθω φωτογραφία εξομολογείται το 27χρονο μοντέλο που έχει μια δίδυμοι αδελφή και δύο δίδυμους αδελφούς. «Λατρεύω τη σκέψη ότι θα μπορούσα να συλλάβω με τη μηχανή μου μια όμορφη εικόνα για πάντα».
Οσο για το τέλειο ραντεβού, για τη Μαρκίζα είνια στο σπίτι με πιτζάμες και παραγγελία απ' έξω...
Yiamataki

Η Ρία παρέμεινε στο ιταλικό Dancing...
Με επιτυχία στέφθηκαν και πάλι οι χορευτικές απόπειρες της Ρίας Αντωνίου στο ιταλικό Dancing with the Stars και το το ιταλικό κοινό την κράτησε για ακόμη μια εβδομάδα στο σόου.
Μέχρι στιγμής η Ρία έχει καταφέρει να παραμείνει ενώ έχουν αποχωρήσει πέντε αντίπαλοι. Στο παιχνίδι απομένουν άλλοι έξι και αν τους αντιμετωπίσει και αυτούς με επιτυχία, η Ρία μπορεί να φτάσει στον τελικό του ιταλικού Dancing with the stars και να στεφθεί βασίλισσα της Ιταλικής τηλεόρασης.
Yiamataki

Η Κάτυ Πέρρυ έγινε γοργόνα
Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Κάτυ Πέρρυ αλλάζει στιλ και εμφάνιση και κυρίως χρώμα μαλλιών. Δε διαστάζει να τα βάφει τη μία κόκκινα, την άλλη με μπλε ή χρυσό ή όποιο χρώμα ταιριάζει με τα ρούχα της.
Γι αυτό μάλλον και γνωστή εταιρεία προϊόντων κομμωτικής και της πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στην νέα της διαφημιστική καμπάνια με… μωβ μακρύ μαλλί και πολύχρωμα αλουμινόχαρτα τα οποία συνέθεταν εμφάνιση γοργόνας. Στο κάτω μέρος της κεντρικής φωτογραφίας έχει στρωθεί απέραντο χαρτί στο χρώμα της θάλασσας, το οποίο χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εταιρεία σε βαφές, ανταύγειες και άλλου είδους διαδικασίες, ενώ στα αριστερά υπάρχει το μοναδικό πράγμα που θυμίζει ότι πρόκειται για διαφήμιση προϊόντων για μαλλιά: Το πιστολάκι. «Το να βάψω τα μαλλιά μου μωβ ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Επρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα», δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος της φωτογράφισης η σταρ της ποπ.
Η Κάτυ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τελετή απονομής των βραβείων Grammy, στην οποία θα «αναμετρηθεί» μεταξύ άλλων με την Αντέλ και τη Ριάννα.
Yiamataki

Σοφία Βεργκάρα: Η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο
Η διάσημη ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα του 2012, όπως προέκυψε από έρευνα που έκανε ανδρικό διαδικτυακό περιοδικό, προτού καταρτίσει τη λίστα με τις 99 πιο επιθυμητές γυναίκες του νέου έτους.
Η ηθοποιός μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί όλους τους άνδρες που την ανέδειξαν ως πιο επιθυμητή γυναίκα για το 2012.
Δεν είναι η πρώτη φορα που η Σοφία παίνρει τέτοια διάκριση αφού θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλυγουντ. Για περισσότερο από μία δεκαετία περιοδικά όπως τα «GQ», «FHM» και «Esquire» την ανακηρύσσουν sexiest babe of the year.
Η Σοφία Βεργκάρα στα 38 της έχει έναν 19χρονο γιο και γνωρίζει τη δόξα, αφού το «Modern Family», που παίζεται στο prime time του ΑΒC, στο οποίο πρωταγωνιστεί, έχει κερδίσει ΕΜΜΥ καλύτερης κωμικής σειράς (μεταδίδεται και στην Ελλάδα από το FOX LIFE). Υποδύεται τη σέξι σύζυγο ενός ευκατάστατου μεσήλικα (τον υποδύεται ο Εντ Ο' Νιλ, που τον γνωρίσαμε στον ρόλο του θρυλικού Αλ Μπάντι στο «Παντρεμένοι με παιδιά») και απέκτησε έτσι τη φήμη που της προσφέρει η τρελή τηλεθέαση και ένα κασέ που ξεπερνάει τα 20 εκατ. δολάρια τον χρόνο.
Η Σοφία απολαμβάνει την επιτυχία αφού ενώ είναι στη showbiz από τα 20, τώρα στα 38 κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά με τεράστια επιτυχία. Το μυστικό της είναι η αισιοδοξία αφού όπως λέει δεν απογοητεύτηκε παρά τα «όχι» που άκουσε στην πορεία, και τις απορρίψεις στα κάστινγκ.
Επίσης δεν γυμνάζεται ποτέ, τρώει πολύ, χορεύει, τραγουδάει, ερωτεύεται και χαίρεται τη ζωή. Οπως λέει προσπαθεί να διατηρεί τις καμπύλες της ως έχουν, αρκετά σφριγηλές, όπως είναι οι γυναίκες στην Κολομβία.
Yiamataki

Τι θα έκανε πολύ ευτυχισμένη την Πηνελόπη Αναστασοπούλου;
«Να αγαπώ και να αγαπιέμαι άνευ όρων. Να έβλεπα έναν κόσμο χωρίς φόβο, χωρίς κακεντρέχεια και κακόβουλη δεύτερη σκέψη. Να μπορώ να δουλεύω χωρίς να φοβάμαι. Αυτό είναι το μέγα μου παράπονο από την δουλειά. Στην Ελλάδα κάνεις μια δουλειά και γύρω από αυτή δημιουργείται ένα κλίμα που δεν με εκφράζει καθόλου, με βρίσκει τελείως αντίθετη», δήλωσε στο «Καρφί» η πολυτάλαντη ηθοποιός που πρόσφατα συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο «Dancing On Ice».
Yiamataki
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...