Ζέτα Δούκα: Θα μας πει "7 τραγούδια" μαζί με τους Μάκη Δελαπόρτα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Παναγιώτη Πετράκη στο Θέατρο Παπάγου

Στις 30 Ιουλίου στο θέατρο Παπάγου η Ζέτα Δούκα, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Παναγιώτης Πετράκης σε ένα κινηματογραφικό μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια της μεγάλης μας οθόνης με τίτλο "7 τραγούδια θα σου πω". Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση, ένα ονειρικό ταξίδι στη χρυσή δεκαετία του 60, η οποία, πάντως, θα έχει πολύ περισσότερα από 7 τραγούδια..
Μια ολόκληρη εποχή ξαναντωνεύει επί σκηνής με αγαπημένα τραγούδια ,υπέροχα χορευτικά αλλά και χιουμοριστικά σκετς ,από τις αξέχαστες αλλά πάντα διαχρονικές ταινίες του παλιού λαμπερού ελληνικού κινηματογράφου που σίγουρα θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και θα μας μεταφέρει σε μια εποχή γεμάτη χρώματα ,αρώματα εικόνες αλλά και υπέροχες μελωδίες.
Μελωδίες και τραγούδια που έντυσαν μοναδικά τα κινηματογραφικά καρέ, οι πιο σπουδαίοι έλληνες συνθέτες ,όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μίμης Πλέσσας ,ο Γιάννης Μαρκόπουλος,ο Νίκος Μαμαγκάκης και ερμήνευσαν μοναδικά στην οθόνη η Μελίνα Μερκούρη ,η Αλίκη Βουγιουκλάκη ,η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Δημήτρης Χορν, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ,η Τζένη Καρέζη και πολλοί ακόμα.

Επί σκηνής λοιπόν ζωντανεύουν όλη τη μαγεία της κινηματογραφικής αυτής πανδαισίας, (αλφαβητικά) ο Μάκης Δελαπόρτας ,η Ζέτα Δούκα ,η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Παναγιώτης Πετράκης... και επί της οθόνης θα παρελάσουν όλα τα αστέρια του κινηματογραφικού μιούζικαλ ,αφού η παράσταση θα συνοδεύεται και από οθόνη μεγάλων διαστάσεων ,έτσι ώστε το χτες να συναντά το σήμερα μέσα από τις μαγικές εικόνες και τα αγαπημένα τραγούδια που θα ερμηνεύουν ζωντανά οι τέσσερις αγαπημένοι ηθοποιοί.


Στην παράσταση συμμετέχουν οι μουσικοί :

Γιώργος Τσοκάνης (πιάνο ,ενορχήστρωση),
Δημήτρης Βασιλόπουλος ,(μπουζούκι),
Δημήτρης Στασινός (κόντρα μπάσο ),Θοδωρής Σιώρης (τύμπανα )
Κείμενα - επιμέλεια :Μάκης Δελαπόρτας
Συνεργασία :Στέλιος Παπαδόπουλος
Χορογραφίες:Θοδωρης Πανάς
Κοστούμια:Κατερίνα Παπανικολάου
Παραγωγή :Αφοί Τάγαρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...