Η Μαρία είναι σέξυ και καλός άνθρωπος

Η Μαρία Σολωμού γεννήθηκε στην Αθήνα τη δεκαετία του 1970 και σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολλέγιο. Αφού εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός, σπούδασε στη δραματική σχολή..
«Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και ακολούθησε καριέρα ηθοποιού.
Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά αλλά και θεατρικά έργα...
Έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές του Mega "Απόσταση αναπνοής" και s1NgLEs (2004-2008). Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τη Ζωή Λάσκαρη στο θέατρο Αθηναΐδα και με τη Μίνα Αδαμάκη ως σκηνοθέτη στο θεατρικό έργο «Το λουτρό». Την θεατρική σεζόν (2008-2009) πρωταγωνίστησε στο έργο «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, με τον Αντώνη Καρυστινό και το Νίκο Νίκα.Όπως η ίδια είχε δηλώσει, ζούσε με το σύντροφό της, επίσης ηθοποιό, Μάριο Αθανασίου, και το γιο τους Αλέξανδρο-Δημήτρη σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι. Στα τέλη του 2008 και αρχές του 2009, έγινε γνωστός ο τελικός χωρισμός τους.
Πρόσφατα ο Μάριος Αθανασίου, είπε για την πρώην σύντροφό του και μητέρα του γιου του, Μαρία Σολωμού: «Πέραν από τον ερωτισμό, αυτό που μου άρεσε περισσότερο στη Μαρία Σολωμού είναι ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι δεν ήταν σε πρώτο πλάνο. Και αυτό με γοήτευσε. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρύβονται».









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...