ΗΠΑ: Νεκρός ο πρώην αστυνομικός που σκότωνε επειδή απολύθηκε

Nεκρός είναι ο πρώην αστυνομικός Κρίστοφερ Ντόρνερ, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για μια σειρά από φόνους που είχαν ως στόχο πρώην συναδέλφους του και τις οικογένειές τους.

Οι αρχές του Λος Άντζελες επιβεβαιώσαν ότι το απανθρακωμένο πτώμα, που βρέθηκε εντός ενός μικρού επαρχιακού οικήματος στο δάσος του Σαν Μπερναντίνο, ανήκει στον Ντόρνερ.
Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά την διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε ένας βοηθός σερίφη. Αυτή ήταν η τέταρτη δολοφονία για την οποία θεωρείται υπεύθυνος ο 33χρονος Ντόρνερ, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναρτήσει στο Facebook ένα «μανιφέστο» με το οποίο ορκίζονταν εκδίκηση για την άδικη όπως ισχυρίζονταν απόλυσή του από το αστυνομικό σώμα. Τα προηγούμενα θύματά του ήταν ένας αστυνομικός στο Ρίβερσαϊντ και πιο πριν, η κόρη του διοικητή που ο Ντόρνερ θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του καθώς και ο αρραβωνιαστικός της.
Από τότε είχε ξεκινήσει ανθρωποκηνυγητό σε όλη την περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας, που έληξε όταν το κτήριο στο οποίο είχε βρει καταφύγιο τυλίχθηκε στις φλόγες. Η αστυνομία αρνείται ότι η φωτιά μπήκε σκόπιμα. Η ουσία ωστόσο είναι πως με την επιβεβαίωση ότι το απανθρακωμένο πτώμα ανήκει στον Ντόρνερ, κλείνει μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα την τελευταία εβδομάδα τις Ηνωμένες Πολιτείες

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...