Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!!!

Την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο άγγλος σουπερστάρ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας (διάρκειας πέντε μηνών, μέχρι το καλοκαίρι) με την Παρί Σεν Ζερμέν. Επειτα από πέντε χρόνια στην Αμερική και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, οι άραβες ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας.
έσπευσαν να τον φέρουν στο Παρίσι
“Είμαι πολύ τυχερός. Είμαι 37 ετών και είχα πάρα πολλές προτάσεις από ομάδες, περισσότερες από όσες είχα σε ολόκληρη την καριέρα μου μέχρι σήμερα. Για αυτό και είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος για αυτό”, είπε κατά την παρουσίασή του στο Παρκ Ντε Πρενς ο Μπέκαμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, που προπονούνταν τις τελευταίες ημέρες με την Άρσεναλ για να διατηρηθεί σε φόρμα, είχε προτάσεις από 12 διαφορετικούς συλλόγους, από κάθε γωνιά του κόσμου. Πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες, είχε φορέσει τη φανέλα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν, αλλά πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του και στο γαλλικό Σαμπιονά.
Ο Μπέκαμ θα είναι συμπαίκτης στην Παρί Σεν Ζερμέν με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα και ο σουηδός Ζλάνταν Ιμπραήμοβιτς που μετακόμισαν στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι. Λέγεται ότι στο νέο του σύλλογο θα φορά την φανέλα με το νούμερο 32.
“Διάλεξα το Παρίσι επειδή βλέπω τι προσπαθεί να κάνει η ομάδα. Έχω δει τους παίκτες που φέρνει ο σύλλογος εδώ. Ξέρετε, είναι μια όμορφη πόλη, πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Αλλά τώρα υπάρχει και ένας σύλλογος που πρόκειται να έχει μεγάλη επιτυχία για τα επόμενα 10, 15, 20 χρόνια”, είπε ακόμα ο Μπέκαμ.
Σύμφωνα πάντως με τις κακές γλώσσες, καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του Μπέκαμ να αποδεχθεί την πρόταση της γαλλικής ομάδας έπαιξε και η θέληση της συζύγου του Βικτόρια να ζήσει (και) στο Παρίσι μετά το Μάντσεστερ, τη Μαδρίτη, το Μιλάνο και το Λος Αντζελες. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, η υπόλοιπη οικογένεια θα διατηρήσει ως βάση το Λονδίνο, εξαιτίας των σχολικών υποχρεώσεων των παιδιών…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...