Τσίπρας: Στο Eurogroup υπάρχουν οι γκάνγκστερ και οι παραδομένοι..

Ο Α. Τσίπρας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό τον οποίο κατηγόρησε πως βρίσκεται κρυμμένος τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς «δεν έχει τολμήσει να ψελλίσει ούτε μία κουβέντα για το ΟΧΙ των Κυπρίων».Για κυνική απόφαση του Eurogroup αναφορικά με την Κύπρο έκανε λόγο σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΑΛέξης Τσίπρας. Είπε ότι επιδίωξη του ήταν από την αρχή να κλείσει τις κυπριακές τράπεζες.


Επίσης μίλησε για δύο κατηγορίες ευρωπαίων πολιτικών τους μεν που είναι «γκάνγκστερ», και τους δε, «που ζουν στο νότο και είναι φοβισμένοι και παραδομένοι.»

Κατηγόρησε
επίσης τον Γιάννη Στουρνάρα ότι συμπεριφέρθηκε χειρότερα και από τον κ. Σόιμπλε προτείνοντας στους Κυπρίους να υποκύψουν στον εκβιασμό και μάλιστα εντός επομένων ωρών. «Χθες στην Βουλή είπε ανοησίες απεύχεται να επιτύχει η διαπραγμάτευση των Κυπρίων, γεγονός που ίπε είναι ντροπή και όνειδος» τόνισε για τον υπουργό Οικονομικών.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε πως βρίσκεται κρυμμένος τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς «δεν έχει τολμήσει να ψελλίσει ούτε μία κουβέντα για το ΟΧΙ των Κυπρίων».

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για αμήχανη στάση της κυβέρνησης ενώ σκωπτικά διερωτήθηκε «τι ποτά πίνουν όταν γράφουν στο διαδίκτυο πως η κυπριακή βουλή
απέρριψε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Το όχι των Κυπρίων
είναι το όχι όλων των λαών της Ευρώπης» υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...