Λιονέλ Μέσι: «Στο Playstation κάνω κι εγώ καθυστέρηση»

«Λατρεύω να παίζω online στο Playstation με ανθρώπους, που δεν γνωρίζουν ποιος είμαι», εξομολογείται ο Λίονελ Μέσι σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Sun»
.

Ο Αργεντινός σταρ σιχαίνεται να χάνει στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και παραδέχεται, ότι «θυμώνω βεβαίως όταν χάνω, όμως τότε βγαίνω απλά εκτός παιχνιδιού (offline) και αυτό ήταν».

Ο τρεις φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έχει γίνει κατά καιρούς δέκτης εχθρικών μηνυμάτων, επειδή νίκησε με τύχη -κατά την άποψη του «συμπαίκτη του»- σε κάποιο παιχνίδι στο Playstation, ο ίδιος όμως δεν έχει στείλει ποτέ κάτι ανάλογο σε κάποιον διαδικτυακό του αντίπαλο.

Στο γήπεδο παίζει πάντα φουλ επίθεση, όμως στα ηλεκτρονικά παιχνίδια διαφοροποιεί τη συμπεριφορά του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αργεντινός άσος «όταν στενεύουν τα περιθώρια στον αγώνα, κρατάω την μπάλα στην άμυνα και την μεταφέρω από την μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη». Ο Μέσι δεν διστάζει να παραδεχθεί, ότι «κάνει καθυστέρηση», για να κερδίσει το παιχνίδι!

Ο 25χρονος άσος παραμένει πιστός και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια στις ομάδες του και δηλώνει ότι επιλέγει πάντα «τη Μπαρτσελόνα ή την Αργεντινή». Σωστός ο παίκτης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...