Νίκη γοήτρου για τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε (2-1) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και πέτυχε μια νίκη γοήτρου για την Πρέμιερλιγκ.

Η ομάδα του Σερ Αλεξ έχοντας σαφές βαθμολογικό προβάδισμα πίστεψε ότι θα κάνει περίπατο στο μεγάλο ντέρμπι και δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα.
Αντίθετα, η Σίτι ήταν καλά στημένη από τον Μαντσίνι και κυνήγησε περισσότερο τη νίκη. Πάντως, στο 45' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ράφαελ.

Στο 51' ο Μίλνερ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους και στο 59' η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε: φάουλ ο Φαν Πέρσι, κεφαλιά ο Τζόουνς, η μπάλα στην πλάτη του Κομπανί και 1-1.Στη συνέχεια οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν τον ρυθμό τους, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η ομάδα που «χτύπησε» στο τέλος και πήρε τη νίκη. Το γκολ για το 1-2 σημείωσε ο Αγκουέρο με ωραία προσπάθεια στο 79'. Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που παίρνει τους βαθμούς η Σίτι στην έδρα της Γιουνάιτεντ.

Τώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 77 βαθμούς και προηγείται στη βαθμολογία, ενώ η Σίτι έφτασε τους 65, ύστερα από 31 αγωνιστικές στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ισοπαλία στο ντέρμπι της Ρώμης

 Ρόμα και Λάτσιο έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της Ρώμης και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους για έξοδο στην Ευρώπη.

Κερδισμένη από την ισοπαλία είναι η Λάτσιο, καθώς έφτασε τους 51 βαθμούς και ξεπέρασε την Ιντερ που έμεινε στους 50. Η Ρόμα έχει 48 βαθμούς και φυσικά είναι και αυτή στο «κόλπο» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο 16' ο Λούλιτς έβγαλε την ασίστ και ο Ερνάνες έκανε το 0-1 για τους «λατσιάλι». Η Λάτσιο είχε την ευκαιρία να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα στο 49' αλλά ο Ερνάνες δεν τα κατάφερε σε χτύπημα πέναλτι(αστόχησε).  Λίγο αργότερα(57'), η Ρόμα ισοφάρισε με χτύπημα πέναλτι του Τότι(1-1). Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, μολονότι η Λάτσιο από το 69' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπιάβα. Οι δύο αντίπαλοι πήραν από έναν βαθμό. Να τονιστεί πως ήταν το πρώτο ιταλικό ντέρμπι για τον Βασίλη Τοροσίδη(βασικός με τη φανέλα της Ρόμα), ενώ πριν από το ματς υπήρξε ένταση στους δρόμους της Ρώμης και επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...