H ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΜΠΡΙ Ελλάδα-Ισπανία με αυτοκίνητο ο Φάμπρι!!! (vds)


Οδικώς επέστρεψε στην πατρίδα του ο... ένας και μοναδικός Φάμπρι, μετά την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός, που στην εν Ελλάδι παρουσία του, έκανε ουκ ολίγα... γραφικά πράγματα, αποφάσισε να ταξιδέψει με το αυτοκίνητό του από την Αθήνα ως την πόλη του, για να γίνει καλύτερος άνθρωπος, όπως ο ίδιος είπε!

Ο Φάμπρι εξήγησε πως ήθελε να ζήσει τη δική του Οδύσσεια, με τον ρεπόρτερ της ισπανικής «Marca» να σχολιάζει... «Ευτυχώς για τον ίδιο η Οδύσσεια του έλαβε αίσιο τέλος»!
Το ταξίδι του, με ένα Toyota Yaris, ήταν περίπου 2.000 χιλιόμετρα και σε τέσσερις ημέρες πέρασε από τέσσερις χώρες, καθώς από την Πάτρα βρέθηκε στην Ανκόνα, από εκεί μέσω Πάρμα στο Μονακό και τελικώς έφτασε στην Ισπανία!
«Ταξιδεύοντας μόνος μου είχα την ευκαιρία να σκεφτώ, να δω πράγματα. Μέσα στο πλοίο περνώντας στην Ιταλία ξεκουράστηκα ψυχολογικά», πρόσθεσε ο Φάμπρι και εξήγησε στους συμπατριώτες του γιατί έφυγε από το «τριφύλλι».
«Με έδιωξαν γιατί δεν τους άρεσαν οι δηλώσεις που έκανα μετά την ήττα από τον Πλατανιά», λέει και στο video υπάρχει απόσπασμα από την συνέντευξη Τύπου του αγώνα εκείνου, όταν είχε δηλώσει πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν «καρύδια».
Δεν μετάνιωσε όμως, γιατί πέρασε όμορφα στην πατρίδα μας... «Ανακάλυψα εδώ πέρα όλα τα νησιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, ένα ηλιοβασίλεμα στις 7.00 το απόγευμα. Έμαθα και μερικές λέξεις όπως το καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα», ανέφερε.
Πάντως ένας αναγνώστης, μεταξύ των πολλών που σχολίασαν την Οδύσσειά του, γράφει πως αυτές τις τρεις λέξεις χρειάζεσαι τέσσερις ώρες στην Αθήνα για να τις μάθεις και όχι τρεις μήνες!
Τέλος, ο πρώην τεχνικός των «πράσινων» αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα! «Είχα ξεχάσει στην Ισπανία το δίπλωμα μου όλο τον καιρό που ήμουν στην Ελλάδα κυκλοφορούσα χωρίς δίπλωμα, αν με έπιαναν μπορεί και να με έβαζαν φυλακή», σχολίασε.

La odisea de Fabri ¡Grecia-España en coche... από antonis_tsir
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...