Πρώτος σταθμός η Κρήτη για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Κρήτη θα είναι ο πρώτος σταθμός των προεκλογικών περιοδειών του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα που θα επισκεφθεί τα Χανιά και το Ρέθυμνο, σήμερα, Τρίτη.
Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους του Νομού (Δημαρχείο Χανίων) στις 09:30 και στις 11:30
θα απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου στο Καστέλι Κισσάμου (Τσατσαρωνάκειο).
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στα Ανώγεια Ρεθύμνου, ο Αλ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ανωγείων όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο (19:30) και εν συνεχεία, στις 20:00 θα απευθύνει ομιλία στην κεντρική πλατεία (Αρμί) και θα συζητήσει με κατοίκους για την ανάπτυξη της περιοχής και την κτηνοτροφία.

Θεσσαλονίκη - ΔΕΘ

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος.

Με απόφαση Τσίπρα η συμμετοχή ή όχι του Μητρόπουλου στο ψηφοδέλτιο

«Δεν θα αφήσω ούτε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κάποιον σύντροφο μέσα από αυτή την υπηρεσιακή αθλιότητα να με σπιλώσουν» δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το αίτημα για άρση ασυλίας του.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν αποφασιστεί η αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Επανέλαβε ότι ήταν ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής και πέταξε το μπαλάκι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον να πάρει θέσει για το αν θα είναι υποψήφιος ξανά με το κόμμα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...