Σε συσπείρωση με επίκεντρο τη Ρηγίλλης ελπίζει η Νέα Δημοκρατία

Στους κεντροδεξιούς απογοητευμένους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας θα προσπαθήσει να «μαζέψει» ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την ομιλία του στην ιστορική έδρα της παράταξης στην οδό Ρηγίλλης το απόγευμα της Τρίτης.

Η κινητοποίηση από την γαλάζια παράταξη είναι μεγάλη, καθώς προσπαθούν να μετατρέψουν την ομιλία σε ένα μανιφέστο αντεπίθεσης, με στόχο την συσπείρωση της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας.
Δείγμα για του φορτισμένου κλίματος που θέλουν από τη Νέα Δημοκρατία να καλλιεργήσουν στις τάξεις των παραδοσιακών αλλά απομακρυσμένων ψηφοφόρων είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα η ΟΝΝΕΔ.
Στην ανακοίνωση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας δίνεται ραντεβού «εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε. Ρηγίλλης 18. Στο ιστορικό κτίριο όπου πανηγυρίσαμε, κλάψαμε και γράψαμε την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Όλοι μαζί, οι ΟΝΝΕΔίτες και οι ΟΝΝΕΔίτισσες του χθες και του σήμερα, σας προσκαλούμε σε μία εκδήλωση – εκκίνηση της προσπάθειας στήριξης της Παράταξής μας ενόψει των εθνικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να γυρίσει σελίδα».
Από το βήμα της ομιλίας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα επιχειρήσει να παρουσιάσει το κόμμα της Συγγρού ως τη μόνη σταθερά δύναμη, απαλλαγμένη από αλαζονικά σύνδρομα που θέλει στη βάση της εθνικής συνεννόησης να πάει τη χώρα μπροστά.
Η ρητορική για εθνική συνεννόηση, εκτιμούν από το επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη, πως θα μπορέσει να ανατρέψει τη διαφορά που διαφαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις.
Αναμένεται δε να κλιμακώσει ακόμη περισσότερο τις επιθέσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όπως έκανε τη Δευτέρα στην περιοδεία του στην Πάτρα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...