O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγουδά ξανά για την στήριξη των κοινωφελών ραδιοτηλεοπτικών ΑΚΤΙΝΑ FM και TV της Νέας Υόρκης

Ο μεγάλος ΄Ελληνας τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, θα τραγουδήσει για άλλη μιά φορά για την στήριξη των κοινωφελών ραδιοτηλεοπτικών ΑΚΤΙΝΑ FM και TV της Νέας Υόρκης σε μία μεγάλη συναυλία απο την σειρά του ΑΚΤΙΝΑ, “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ”, την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015,  στις 8.30μμ,  το πανέμορφο και ιστορικό θέατρο της Ν. Υόρκης Kaye Playhouse at Hunter College, 68 Δρόμοι μεταξύ των Λεοφώρων Park και Lexigton, στο Μανχάτταν, Ν.Υ.
Τον συνοδεύουν οι εκλεκτοί μουσικοί του και ο εξίσου δημοφιλής τραγουδοποιός,  Μίλτος Πασχαλίδης.

΄Οπως δήλωσε η Πρόεδρος του ΑΚΤΙΝΑ και CYPRECO και Παραγωγός της συναυλίας κα. ΄Ελενα Μαρουλλέτη, “νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή που ο κ. Μαχαιρίτσας, τον οποίο θεωρούμε και ξεχωριστό μας φίλο αλλά και ευεργέτη, επανέρχεται για να ξανα χαρίσει μοναδικές στιγμές στους ομογενείς και ξένους φίλους μας,  που με μεγάλη αγωνία τον περιμένουν.

Από τον περάσμενο Απρίλιο που ανακοινώσαμε ότι,  θα είναι και πάλιν καλεσμένος στην επόμενη μας συναυλία απο τη σειρά “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ” στις 6 Νοεμβρίου, η ζήτηση των εισιτήριων,  είναι και πάλιν πρωτοφανής.

...Αυτό δηλώνει πόσο το κοινό που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια,  εκτιμά αλλά και υποστηρίζει τόσον εμάς,  αλλά και τους καλλιτέχνες που επιλέγουμε σε κάθε νέα μας συναυλία. Αυτό όμως που χαίρει ιδιαίτερης σημασίας είναι και το γεγονός ότι,  το κοινό αλλά και οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος σε κάθε νέα μας συναυλία, ταυτόχρονα υποστηρίζουν,  και έναν θα έλεγα,  “ιερό” σκοπό,  που δεν είναι άλλος απο την συνέχιση των κοινωφελών μας ραδιοτηλεοπτικών ΑΚΤΙΝΑ που ώς γνωστό, λειτουργούν απο δημόσιο και άνευ διαφημίσεων σταθμό και στηρίζουν την ύπαρξή τους σε τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αλλά και στις ευγενείς προσφορές του κοινού που τα παρακολουθεί για 20 και πλέον χρόνια.

΄Ως γνωστό επίσης,  όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΑΚΤΙΝΑ εργάζονται καθαρά ώς εθελοντές,  και άνευ καμίας αμοιβής με κοινό όραμα,  την προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, παράδοσης, κουλτούρας αλλά και αντιπροσωπευτικής μουσικής. Τόσον εμείς, όσον και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και οι συνεργάτες του που τον συνοδεύουν, υποσχόμαστε σε όλους που θα παρευρεθούν άλλη μία ξεχωριστή και αξέχαστη μουσική παράσταση!

Εισιτήρια προ-πωλούνται μόνο απο τους διοργανωτές μέ χρέωση πιστωτικής κάρτας στο τηλέφωνο 718-545-1151 ή τοις μετρητοίς στην υπεραγορά ΤΙΤΑΝ, 25-56 31 δρόμοι, Αστόρια. Μία επί πλέον χρέωση των $5,  ισχύει για κάθε εισιτήριο,  μέσω πιστωτικής. Οι τιμές εισιτητηρίων κυμαίνονται απο $35-$85.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που φέτος κλείνει 40 χρόνια στο Ελληνικό μουσικό στερέωμα επιστρέφει λοιπόν δρυμήτερος στην Νέα Υόρκη,  φέρνοντας μαζί του αμέτρητες αγαπημένες μας επιτυχίες που όλοι τραγουδήσαμε και ακόμα τραγουδάμε. Ξεχωριστά τραγούδια που σημάδευσαν τον χρόνο αλλά και την προσωπική του καρριέρα. Απο την παράσταση δεν θα λείψουν και τραγούδια απο τον τελευταίο του επιτυχημένο και δημοφιλή δίσκο, “Μιά τρύπα στον καιρό… κύριε Μάνο”,  αλλά και απο τον προηγούμενο,  “Οι ΄Αγγελοι Ζούν Ακόμη στη Μεσόγειο”,  που έχει ήδη γράψει την δική του μοναδική ιστορία στην Ελληνική δισκογραφία.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας απο τους πιό καταξιωμένους ΄Ελληνες καλλιτέχνες που διακρίνεται για το ξεχωριστό του ταλέντο, ήθος και ύφος σαν τραγουδοποιός αλλά και σαν ερμηνευτής.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι τα τραγούδια του έχουν αντέξει και διατηρηθεί στο χρόνο, ως ξεχωριστά δείγματα στο Ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο. Τραγούδια που έγραψε πριν απο 4 δεκαετίες,  είναι σήμερα το ίδιο δημοφιλή αλλά και επίκαιρα. Με χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές σ΄όλο τον κόσμο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με συνέπεια αλλα και ευσέβεια υπηρετεί το Ελληνικό τραγούδι και ξεσηκώνει τον κόσμο, κάθε φορά που κατακλύει στάδια και θέατρα για να τον απολαύσει. Ξεχωρίζει για την δυναμική ενέργεια που εκπέμπει απο σκηνής αλλά και για το χάρισμα του να δημιουργεί με κέφι πάντοτε μία πολύ φιλική και ξεχωριστή ατμόσφαιρα,  αλλά και χημεία με το κοινό που τον παρακολουθεί.




Εκτός απο τις αμέτρητες προσωπικές του επιτυχίες που έχουν γίνει πλατηνένιοι και χρυσοί δίσκοι, τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει και πολλοί άλλοι μεγάλοι ΄Ελληνες καλλιτέχνες όπως Διονύσσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χαρούλα Αλεξίου, Μαρία Φαραντούρη, Δήμητρα Γαλάνη, Γιώργος Νταλάρας, κ.α., ενώ έχει κάνει και ιδιαίτερες συνεργασίες και ηχογραφίσεις και με πάνω απο 20 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως Salvadore Adamo, Tonino Carotone, Christophe, Anne Catherine Gillet, Bernard Lavilliers, Maria Pilar Piluca, Quantor Stevens, Josep Tero, Vasco Rossi, κ.α.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης που κάνει και την πρώτη του εμφάνιση στην Αμερική, θα προσθέσει μία πολύ ιδιαίτερη νότα στην όλη παράσταση. Στενός συνεργάτης του Μαχαιρίτσα για πολλά χρόνια, αλλά και ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης με πολύ λαμπρή πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού για πάνω απο 24 χρόνια.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των “Χαίνηδων”. Ως τραγουδοποιός έχει στο ενεργητικό του 9 προσωπικούς δίσκους και περισσότερες από 50 συμμετοχές σε δίσκους συναδέλφων. Έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Λεοντή, Γιάννη Μαρκόπουλο, Νότη Μαυρουδή, Γιώργο Σταυριανό κ.α., καθώς και με τους περισσότερους Έλληνες τραγουδοποιούς και τραγουδιστές όπως Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Μητροπάνο, Χρήστο Θηβαίο, Σωκράτη Μάλαμα, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κ.α.

Την συναυλία στηρίζουν η εταιρεία Arch Capital Group (U.S), και τα εστιατόρια, Bayside Diner, AΜΜΟΣ, ΚΟΡΑΛΛΙ και MADISON στο Μανχάτταν. Χορηγός επικοινωνίας, Η Εφημερίδα της Νέας Υόρκης.








 ΄Οπως αναφέρεται πιό πάνω, η συναυλία δίνεται για την στήριξη των κοινωφελών ραδιοτηλεοπτικών ΑΚΤΙΝΑ FM και TV και την σύνδιοργανώνουν οι μή-κερδοσκοπικοί πολιτιστικοί οργανισμοί ΑΚΤΙΝΑ και CYRPECO.

Το ΑΚΤΙΝΑ FM εκπέμπει κάθε Σάββατο 3.30μμ-8μμ και Κυριακή 1.30-6μμ απο το WNYE 91.5FM και στο ΄Ιντερνετ και ο ΑΚΤΙΝΑ TV κάθε Κυριακή 6-7μμ απο το WNYE- Κανάλι 25. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα, και στο τηλέφωνο 718-545-1151.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...