Προσοχή...Νέος ιός στο Facebook!!!

Νέος ιός έχει κάνει την εμφάνιση του στο Facebook και μολύνει τους ανυποψίαστους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Εδώ και μερικές ώρες ένας νέος ιός στο Facebook ο οποίος εμφανίζει το όνομά του χρήστη σε κάποιο σχόλιο, κάνοντας τον tag.

Το Facebook πλέον θα υποστηρίζει τα SMS...μέσω του Messenger!!!


Όποιος χρήστης πατήσει πάνω στην ειδοποίηση που του εμφανίζεται και τον ενημερώνει ότι κάποιος φίλος του ανέφερε το όνομα του σε ένα σχόλιο, κολλάει τον ιό και στη συνέχεια στέλνει παρόμοια ειδοποίηση στις δικές του επαφές.

 Καλό θα είναι λοιπόν όλοι οι χρήστες του Facebook να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που μολυνθούν από τον ιό να καθαρίσουν τα cookies από τον browser τους και να αλλάξου κωδικό πρόσβασης στο Facebook.

 Facebook: Νέα δυνατότητα..."κρύψτο από το χρονολόγιo σου"
To Facebook εξελίσσεται κάθε μέρα, η νέα δυνατότητα που μας δίνει τώρα είναι να δημοσιεύουμε ανακοινώσεις που θα φαίνονται και...δεν θα φαίνονται...σας μπέρδεψα; Λοιπόν, το γνωστό social media θα έχει μια επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες που μπαίνουν από σταθερό υπολογιστή ή laptop (δεν ισχύει ακόμη για κινητά) να δημοσιεύουν ενημερώσεις οι οποίες θα φαίνονται μόνο στη ροή δημοσιεύσεων και όχι στον τοίχο τους, δηλαδή στο χρονολόγιο τους.
Η νέα δυνατότητα ονομάζεται "κρύψτο από το χρονολόγιo σου". Ο εκπρόσωπος του Facebook στη Daily Mail ανέφερε "Η ικανότητα του να κρύβεις μια δημοσίευση από τη ροή υπάρχει και τώρα, και σήμερα είναι σε δοκιμή ένα χαρακτηριστικό που θα καταστήσει ακόμη πιο εύκολο τον έλεγχο των δημοσιεύσεων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημοσιεύετε κάτι που θα φαίνεται μόνο στη ροή κι όχι στον τοίχο σας".
πηγη
Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...