Το «West Side Story» στον Ναό του Ολυμπίου Διός

Μπορεί η ξαφνική νεροποντή να μην επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του 6ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, (Athens Open Air Film Festival) στις 28 Ιουνίου, όμως το «West Side Story» αναμένει το ελληνικό κοινό στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης, στον Ναό του Ολυμπίου Διός.

Ο μουσικοχορευτικός θρίαμβος των 10 Όσκαρ σε σκηνοθεσία Τζερόμ Ρόμπινς και Ρόμπερτ Γουάιζ, με τις αξέχαστες μελωδίες του Λέοναρντ Μπέρνσταϊν και το ιδιοφυές λιμπρέτο του Στίβεν Σόντχαϊμ, θα συναντήσει ξανά το κοινό σε μία επετειακή προβολή 55 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του, το 1961.
Πριν από την έναρξη της ταινίας, αξέχαστες κινηματογραφικές μελωδίες θα ντύσουν τον χώρο από τη Φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Βασιλόπουλου.
Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας και σεβασμού στον αρχαιολογικό χώρο, η είσοδος στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ θα γίνει μόνο μέσω αριθμημένων δελτίων εισόδου, τα οποία θα διανεμηθούν πριν την προβολή της ταινίας, από τις 19:00 έως τις 20:00, στην είσοδο του Ναού του Ολυμπίου Διός, μέχρι εξαντλήσεώς τους.
Η προβολή θα διεξαχθεί με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ και με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...