Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας έξω από τη Θεσσαλονίκη Video.

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να έχουν τραυματιστεί περισσότεροι από δέκα άνθρωποι, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους.

 Η μηχανή του τρένου, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτοξεύθηκε και "εισέβαλε" σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στις γραμμές.

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη κι εκτροχιάστηκε στις 9.40 το βράδυ, 200 μέτρα πριν το Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άδενδρου, περιοχή έξω από την Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 25 άνδρες, αλλά και οχήματα του ΕΚΑΒ, κι επιχειρούν να απεγκλωβίσουν επιβάτες από την αμαξοστοιχία.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, τα άτομα που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία ανέρχονται σε 100.
..

φ9
Πηγή:emvolos.gr
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες, ένας εκ των οποίων μεταφέρεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ενώ ακόμη δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
φ8Πηγή:emvolos.gr
Το πρόβλημα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, εντοπίζεται στα δύο πρώτα βαγόνια.
φ4 1Πηγή:emvolos.gr
Στο μεταξύ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, χτύπησαν σπίτι που βρίσκεται κοντά στις γραμμές και το οποίο κατοικείται.
φ3 1Πηγή:emvolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...