Νίκος Ανδρουλάκης: Στο ΠΑΣΟΚ καταργήθηκαν όλα τα όργανα

«Είναι λυπηρό ότι σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, το σύνολο των οργάνων έχει καταργηθεί. Τέτοιες αντιδράσεις δεν βοηθούν την προσπάθεια ανασύστασης του χώρου, ο οποίος διαθέτει σημαντικές διαθεσιμότητες, δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Επιμένει στην πρότασή του για ανοιχτό συνέδριο,
σημειώνει ότι «το ζητούμενο είναι η συγκρότηση του νέου φορέα και η αποσαφήνιση της ιδεολογικής φυσιογνωμίας του» και εξηγεί ότι «πρώτα θα φτιάξουμε το νέο κόμμα και μετά θα μας απασχολήσει το ζήτημα εκλογής της ηγεσίας. Βέβαια, όταν έρθει αυτή η στιγμή, είναι αυτονόητο, ότι και η εκλογή πρόεδρου πρέπει να γίνει από τη βάση με ανοιχτές και αξιόπιστες διαδικασίες».
Ο κ. Ανδρουλάκης υποστηρίζει ότι είναι κρίσιμο να υπάρξει ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και εκτιμά ότι η «σημερινή γενιά δεν πρόκειται να βιώσει την κοινωνική κινητικότητα των τελευταίων δεκαετιών και ελλοχεύει ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε μια κοινωνία κληρονομικής ισχύος».
Αναφερόμενος στην έξοδο στις αγορές, τονίζει ότι «με βάση το Μνημόνιο Τσίπρα, αυτό θα συνέβαινε τον Αύγουστο του 2018» και προσθέτει ότι «είναι πλέον προφανές ότι αυτό δεν θα συμβεί, η χώρα θα αναγκαστεί να υιοθετήσει ένα τέταρτο πρόγραμμα, χωρίς χρήματα, και θα πρέπει να χρηματοδότει τον δανεισμό της από μέτρα λιτότητας».
Για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να δοθεί η δυνατότητα στους δανειολήπτες να μπορέσουν να τα εξαγοράσουν πριν αυτά πουληθούν σε funds».
Τέλος για το αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη ψηφίσει τα αντίμετρα δηλώνει ότι «τα «αντίμετρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι πλασματικά και αποσκοπούν απλά στην επικοινωνιακή διαχείριση των μέτρων» και ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετάσχει η ΔΗΣΥ σε αυτό το παιχνίδι αντιπερισπασμών».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...