Ο Α.Γεωργιάδης ζητά δίωξη της Ευρωπαίας εισαγγελέως που κατήγγειλε την κυβέρνηση Μητσοτάκη

 Η ”Ελέω Θεού” εξουσία στην Ελλάδα, δεν λογαριάζει ούτε τους Ευρωπαίους μέσα στην απύθμενη αλαζονείας της. Μόνο που τα μέτωπα που ανοίγει ξεπερνούν τις ούτως ή άλλως ανύπαρκτες ικανότητες της, όσο κι αν νομίζει ότι τα αφεντικά της στην ”άλλη πλευρά του Ατλαντικού” θα την στηρίζουν εσαεί ! Π.Δ.

Αδιανόητη επίθεση στην Ευρωπαία Εισαγγελέα

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για την σφαγή στα Τέμπη.

Απαιτεί να τιμωρηθεί η Εισαγγελέας που κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρεμποδίσει την έρευνα για το έγκλημα. Μίλησε για κυρίαρχο κράτος η μαριονέτα όλων.

«Θεωρώ την επέμβασή της παντελώς απαράδεκτη, πέραν παντός ορίου θεσμικού ρόλου που έχει. Δεν σας κρύβω ότι αν υπάρχει διαδικασία ακόμα και να αμφισβητήσουμε την θέση της πρέπει να το κάνουμε.

Το να μας λέει μια ευρωπαία αξιωματούχος να αλλάξουμε το Σύνταγμά μας είναι πέραν πάσης λογικής.

Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε και ελπίζω να υπάρχουν θεσμοί στις Βρυξέλλες να την τιμωρήσουν.

Δεν δεχόμαστε κομισάριους ή δερβέναγες που θα έρθουν να μας πουν τι θα κάνουμε ή τι δεν θα κάνουμε στην χώρα μας», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

«Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έχει μία συγκεκριμένη δικαιοδοσία. Ως προς το δυστύχημα των Τεμπών, δεν έχει απολύτως καμία δικαιοδοσία. Μόνο ως προς τη Σύμβαση 717, την οποία διερευνά και καλώς το πράττει αυτό», επεσήμανε νωρίτερα σε άλλες δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...