Ο «άριστος» της ΝΔ και συνιδρυτής της Flexcar, που έκανε το νταραβέρι με τα emails του υπ. Εσωτερικών

 Το θέμα της διαρροής των emails από το υπουργείο Εσωτερικών έχει ένα ονοματεπώνυμο: Νίκος Θεοδωρόπουλος. Το όνομα αυτό δόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου – το επανέλαβε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης  στον ραδιοφωνικό σταθμό Real – αλλά επί της ουσίας πρόκειται για φερόμενο πρόσωπο που αναλαμβάνει την ευθύνη της διαρροής, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμα κάποιο αποτέλεσμα από την έρευνα που οφείλουν να κάνουν οι ανεξάρτητες αρχές. Επίσης, ο ίδιος δεν έχει μέχρι στιγμής δηλώσει κάτι, αν και το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, όταν προέκυψε το θέμα με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έσπευσε ό ίδιος να την υπερασπιστεί στο X αναδημοσιεύοντας αναρτήσεις της ίδιας για τον πόλεμο που δέχεται!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα από το υπ. Εσωτερικών η διαρροή της λίστας των emails – Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Μιχάλης Σταυριανουδάκης

Σουρωτήρι... το υπουργείο Εσωτερικών

Ο  Νίκος Θεοδωρόπουλος δεν είναι στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών αλλά κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα γραμματέας αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανανέωσε πρόσφατα την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του:

Πράγματι, πριν από μερικές μόλις ημέρες ο Νίκος Θεοδωρόπουλος ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του και δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με τον γενικό διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας τον Γιάννη Σμυρλή  (πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών που υπέγραψε την άδεια εξαγωγής του λογισμικού παρακολούθησης της εταιρείας Intellexa, του Predator)

Ποιος είναι ο Νίκος Θεοδωρόπουλος

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, ο Νίκος Θεοδωρόπουλος είναι από τα νεότερα στελέχη με περγαμηνές. «Άριστος» και αυτός:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Συγκριτική Πολιτική Οικονομία από το London School of Economics και έχει εξ αποστάσεως δίπλωμα στην ηγεσία από το Harvard Business School. Εργάστηκε στις Βρυξέλλες σε εταιρία συμβούλων και στο Ευρωκοινοβούλιο για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Το 2018 εργάστηκε στο Γραφείο Εκλογικής Καμπάνιας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με αρμοδιότητα τους Έλληνες του εξωτερικού, ενώ στη Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς έχει δημιουργήσει πλατφόρμα αποδήμων, το diaspora.nd.gr

Υπήρξε ιδρυτής και επικεφαλής στρατηγικής νεοφυούς επιχείρησης και σύμβουλος ανάπτυξης στην Ernst & Young για 4 χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι συνιδρητής της Flexcar. Πρόκειται για ελληνικής startup που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2018 και δραστηριοποιείται στη μίσθωση αυτοκινήτων (leasing).  Πρόσφατα συγκέντρωσε 210 εκατ. ευρώ από funds και επιχειρηματίες για τη διεθνή της επέκταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...