Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις σταμάτησαν τις νυχτερινές απόπειρες επιθέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος

 ΜΟΣΧΑ, 18 Απριλίου - RIA Novosti. Κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, τα συστήματα αεράμυνας σε υπηρεσία κατέστρεψαν 2 πυραύλους Tochka-U, 19 πυραύλους Vampire, 5 μικρά μπαλόνια και 20 drones πάνω από τις περιοχές Belgorod, Rostov και Voronezh, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. " 

«Την περασμένη νύχτα, προσπάθειες του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις σε στόχους στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας χρησιμοποιώντας επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους Tochka-U, το σύστημα πολλαπλών πυραύλων RM-70 Vampire, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου αεροσκάφους και μπαλόνια μικρού μεγέθους σταμάτησαν», αναφέρεται στο μήνυμα. 

Τα υπηρεσιακά συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν δύο επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους, 19 πυραύλους, 16 drones και δύο μικρού μεγέθους μπαλόνια πάνω από το έδαφος της περιοχής Belgorod, τρία UAV πάνω από το έδαφος της περιοχής Rostov και επίσης αναχαίτισσαν ένα drone και κατέστρεψαν τρία μικρά μεγέθους μπαλόνια πάνω από την περιοχή Voronezh.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβαρδίζουν τακτικά τις κεντρικές και παραμεθόριες περιοχές της Ρωσίας, πραγματοποιούν επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πραγματοποιούν δολιοφθορές. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μορδοβία και το Ταταρστάν. 

Επιπλέον, μια άλλη συσκευή εξουδετερώθηκε στην περιοχή Tver και μια άλλη κατεστάλη από εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου στο Voronezh. Ως αποτέλεσμα, δεν υπήρξαν θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...