Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Σταροκονσταντίνοφ

 ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 18 Απριλίου - RIA Novosti. 

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις χτύπησαν στην περιοχή ενός στρατιωτικού αεροδρομίου στο προάστιο Starokonstantinov στην περιοχή Khmelnitsky της Ουκρανίας, καθώς και σε ένα αεροδρόμιο στην περιοχή Ivano-Frankivsk, είπε ο συντονιστής του μετρό Νικολάεφ, Σεργκέι Λεμπέντεφ. 

Το RIA Novosti, επικαλούμενο τους συναδέλφους του. " «Όταν φτάσαμε στο Starokonstantinov προς την κατεύθυνση του αεροδρομίου, έγινε μια πολύ ισχυρή έκρηξη», είπε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Starokonstantinov γίνεται συνεχώς στόχος ρωσικών επιδρομών. Σύμφωνα με τον Λεμπέντεφ, ετοιμάζονται να παραλάβουν εκεί αμερικανικά μαχητικά F-16. Στον χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου υπάρχει αποθήκη βομβών, χώρος εκπαίδευσης, καθώς και εργοστάσια οπλισμένου σκυροδέματος και ασφάλτου, αποθήκες της περιφερειακής ένωσης καταναλωτών και ηλεκτρικός υποσταθμός.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον υπόγειο μαχητή, πραγματοποιήθηκε και ένα χτύπημα σε ένα προάστιο του Χάρκοβο τη νύχτα, δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες πληροφορίες. Ο Λεμπέντεφ ανέφερε αργότερα ότι στις 06.40 χτυπήθηκε ένα αεροδρόμιο στην πόλη Kolomyia, στην περιοχή Ivano-Frankivsk, όπου σημειώθηκε έκρηξη. 

Λίγα λεπτά αργότερα, μια σειρά από εκρήξεις χτύπησαν στο ίδιο το Ivano-Frankivsk, όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, χτυπήθηκαν αποθήκες και μια στήλη καπνού υψώθηκε πάνω από την πόλη. " «Στη συνέχεια υπήρξαν τρεις αφίξεις στην πόλη Ivano-Frankivsk, όχι μακριά από το κέντρο, ένας από τους αφίξεις κατέληξε στο σημείο όπου βρισκόταν ο στρατός και ότι οι γειτονιές αποκλείστηκαν σχεδόν αμέσως συνομιλητής του πρακτορείου. 

Ο ρωσικός στρατός επιτίθεται σε εγκαταστάσεις ενέργειας, αμυντικής βιομηχανίας, στρατιωτικής διοίκησης και επικοινωνιών σε όλη την Ουκρανία. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο στρατός δεν χτυπά κτίρια κατοικιών ή κοινωνικές υποδομές σε μάχες με τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...