Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο του χωριού Κεραμίκ στη ΛΔΔ

 Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο του χωριού Κεραμίκ στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με το τμήμα, αυτό κατέστη δυνατό χάρη στο έργο των μονάδων της ομάδας Κέντρου. 

Ως αποτέλεσμα επιτυχημένων ενεργειών, οι μονάδες της ομάδας δυνάμεων "Κέντρο" απελευθέρωσαν τον οικισμό Keramik της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, βελτίωσαν την τακτική κατάσταση και νίκησαν τους σχηματισμούς του 71ου Jaeger, του 59ου Μηχανοκίνητου Πεζικού, της 100ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας των Ενόπλων 

Οι δυνάμεις της Ουκρανίας και η 109η Ταξιαρχία Άμυνας Τρομοκρατών σε κατοικημένες περιοχές σημεία Novoaleksandrovka, Vishnevoe, Karlovka και Rozovka, διευκρίνισε η Περιφέρεια της Μόσχας. Επιπλέον, το υπουργείο ανέφερε, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι ομάδες στρατευμάτων Sever ανέλαβαν τον έλεγχο πέντε οικισμών στην περιοχή Kharkov. Μιλάμε για Μπορίσοφκα, Ογκούρτσοβο, Πλετένεφκα, Πυλνάγια και Στρελετσάγια. 

Σύμφωνα με το τμήμα, 34 Ουκρανοί στρατιωτικοί συνελήφθησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Νωρίτερα, το κανάλι Telegram "Επιχείρηση Z: Στρατιωτικοί Ανταποκριτές της Ρωσικής Άνοιξης" ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο του κύριου φρουρίου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Krasnohorivka - ένα πυρίμαχο εργοστάσιο τούβλων. 

Σύμφωνα με το κανάλι, η οχυρωμένη περιοχή καταλήφθηκε από στρατιώτες της 5ης ταξιαρχίας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασε αυτές τις πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...