Έγινε γνωστό γιατί ο Kuzya επέστρεψε στο Univer

 Ο ηθοποιός Vitaly Gogunsky, ο οποίος έπαιξε τον Kuzya στο Univer, επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς αφού άκουσε ότι ο χαρακτήρας του θα γινόταν ολιγάρχης, γράφει το 7Dney.ru.

Ο παραγωγός Vyacheslav Dusmukhametov του υποσχέθηκε «ανάπτυξη σταδιοδρομίας». Όταν ο παραγωγός Vyacheslav Dusmukhametov με κάλεσε και μου είπε:

 "Γύρνα πίσω, ο Kuzya θα γίνει ολιγάρχης", συμφώνησα αμέσως. Το να υποδύομαι έναν ήρωα που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ είναι ένα πραγματικό δώρο για μένα», είπε ο καλλιτέχνης.

 

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι στη συνέχεια της σειράς ο Kuzya από την Agapovka θα εμφανιστεί σε νέο ρόλο. Ο πρώην μαθητής του τζόκ κέρδισε μια τεράστια περιουσία και έγινε ο «ολιγάρχης» Έντουαρντ Κούζμιν. Ένας νεαρός άνδρας ζει σε μια πολυτελή έπαυλη, κάνει βόλτα στην αυλή με ένα άλογο και ετοιμάζεται να γυρίσει μια αυτοβιογραφική ταινία. 

Βασισμένο στην πλοκή της σειράς «Univer. 13 χρόνια αργότερα» ο Kuzya θέλει να επιστρέψει τη Masha, την οποία εξακολουθεί να αγαπά ειλικρινά. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι το αστέρι της σειράς "Univer" Maria Kozhevnikova, μαζί με τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Evgeny Vasilyev, μεγαλώνει τέσσερα παιδιά. Τον Ιανουάριο του 2014, η Kozhevnikova γέννησε έναν γιο, τον Ivan. Ένα χρόνο αργότερα, χάρισε στον σύζυγό της έναν γιο, τον Maxim. 

Τον Ιούλιο του 2017, η Kozhevnikova γέννησε το τρίτο της παιδί, τον Vasily. Τον Σεπτέμβριο του 2023, η ηθοποιός έγινε μητέρα για τέταρτη φορά, αλλά δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το όνομα του μωρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...